Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha meg vannak az eszközeim...

Ha meg vannak az eszközeim hogy bosszút álljak embereken, akkor muszáj ellenállnom, ha jót akarok magamnak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire komoly ez a csoport, most találtam. Ptsd-m, van bizonyos dolgok miatt, amiket emberek okoztak nekem és velük cserébe nem történt semmi, szóval elhatároztam hogy én magam leszek a rossz ami történik velük, azért mert ártottak valakinek, nekem, csak közben félek hogy emiatt én is kapok még valami ráadás rosszat. Ráadásul a gyógyszerfüggőségem miatt dührohamaim vannak, olyankor csak még rosszabb a sok rossz emlék. Így azt gondolom jogom van nekem rosszat tenni velük, nem?
2022. febr. 12. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Közveszélyesként remélem, jó helyre kerülsz.
2022. febr. 12. 18:40
 2/11 Grimfox ***** válasza:
92%
Nincs jogod sem szellemi, sem szociális szinten. Ha ártasz nekik, ismét csak te fogod a rövidebbet húzni a végén. Méghozzá több területen is. A felelősségre vonás csak egy része annak, amivel számolnod kell. Ezt az energiát arra kéne fordítanod, hogy rendbe kapd magad.
2022. febr. 12. 18:46
 3/11 Tudi333 ***** válasza:
74%
Hát ha félsz a következményektől és gondolom spirituális értelemben akarsz ártani, akkor bevonzod majd biztos, hogy rosszabb lesz.
2022. febr. 12. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van bizonyitekod keress egy jo ugyvedet es pereld be oket. Igy tudsz ellenuk tenni. De ezzel hogy az o szintjukre sullyedsz, csak onmagadnak artanal amit irtal a kerdesben kerdeztel ahelyett inkabb mentsd meg onmagad azzal hogy elhatarozod hogy meggyogyulsz.
2022. febr. 12. 19:23
 5/11 anonim válasza:

Inkább ne!!

Olyanná akarsz lenni, mint amilyenek azok voltak, akik rosszat okoztak neked?

Akkor te sem leszel különb náluk.

Szerintem keress egy jó szakembert, mert gyógyulnod kellene.

2022. febr. 12. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az úgynevezett ördögi kör. Ha belemész, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Nem kell ide semmi nagyvonalúság vagy ilyesmi, egyszerű önérdekből ne tedd meg. Ahogy #2 írja, inkább magadra fordítsd az energiáidat. Ellenségeiddel elbánik a világ úgyis, mert aki másnak árt, az magára hozza a bajt előbb-utóbb.
2022. febr. 12. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne hergeld magad, a bosszú a te lelkedet károsítja.
2022. febr. 12. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:

A bosszú bosszút szül!

Ha nem attól kapod vissza, akin bosszút álltál, visszakaphatod szeretteitől, aztán minél több van, annál többszörösen.

2022. febr. 12. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ezoterikus szinten akarok nekik ártani. Ha tudnék átkozni, lehet már megtettem volna, de sajnos fogalmam sincs hogy egyáltalán létezik-e. Én arra lennék inkább kiváncsi, hogyha ténylegesen teszek valamit ellenük, akár csak szavakkal bántom valamelyiket és megmondom neki a magamét, azért érhet-e engem még tovább baj. Mindig azt mondják hogy az ember álljon ki magáért, most én utólag ki akarok, erre mindeki lebeszél.. volt olyan például, hogy loptak ott ahol laktam és megpróbálták rám fogni. Ezért jár a bosszú, nemde?
2022. febr. 13. 00:40
 10/11 A kérdező kommentje:
És ez csak egy példa a sok közül. Én nagyon szívesen lesüllyedjek azoknak a szintjére már, már nem igazán érdekel semmi.
2022. febr. 13. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!