Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a a logika az oltásos...

Mi a a logika az oltásos konteó mögött: az oltásokkal csökkentik a népességet?

Figyelt kérdés

Nem lenne egyszerűbb a háttérhatalomnak, ha nem lennének oltások? Ha tényleg csökkenteni akarják a népességet, akkor az oltásokat csak be kell tiltani, a gyermekhalandóság megnőne és a többség meghalna.

Miért kell bohóckodniuk az oltással, amikor az embereket amúgy is könnyű ez ellen hangolni?

Innen már csak egy lépés aztán, hogy elterjesszék a szappan is ártalmas és mérgek vannak benne.

Alapvető higiénia, gyógyszerek és oltás nélkül hatékonyan le tudnánk csökkenteni a népességet. Minek akkor ehhez kötelező oltás?

Valaki ezt érti?

2022. febr. 11. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
30%

"a szigorú távoktatásos, oltatlan tanárokat kirúgós Elte hirtelen 800 teszteletlen, oltatlan menekültet elszállásol"

Ja elég érdekes dolgok ezek... :)

2022. febr. 27. 15:14
 62/67 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert aki nem veled ért egyet, akkor ő már gyáva nyúl.

Mert csak egy út létezik, akik látják a fényt, akik nem így gondolják ők mind idióták, csak te vagy a helikopter.

2022. febr. 27. 16:03
 63/67 anonim ***** válasza:
0%

62 ahogy látom, itt te vagy csak harckocsi. 😉

Tény, hogy a történelemben eddig is mindig a gyávákra volt jellemző, hogy ha a számukra megfelelő eszmék terjedtek, habzó szájjal ki is álltak a rendszer mellett ameddig nem változott a szélirány, aztán meg lapítottak mint xar a gazban.

Ez éltette a nácikat, a kommunistákat meg tudom is én még kiket.

Vicces volt látni, amikor 90-91 körül pl. “legnagyobb” kommunista tanáraink elkezdtek templomba járni, és az első padban mutogatni magukat.

2022. febr. 28. 07:16
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

Ki élteti a nácikat megkérdezhetem?

Veled ellentétben én elfogadom a véleményed, ha azt látom, hogy van alapja.

Te kezdted a belemagyarázást milyen is vagyok, mellette különböző tulajdonságokkal felruházni úgy, hogy nem is ismersz.

Emellett én nem látom a jövőt, bár ha jól sejtem ezzel a tulajdonsággal nem vagyok egyedül és nem próbálom pont ezért aszralra csapva azt mondani, hogy ez és ez lesz.

Az vicces mindenesetre, hogy amit már korábban is írtam, ha nem osztom ugyanazt a nézetet, akkor minden sz*r vagyok, aki az emberiség kiirtását támogatja.

2022. febr. 28. 08:23
 65/67 anonim ***** válasza:

“Ki élteti a nácikat megkérdezhetem?”

Volt elég támogatójuk, és sokan passzívan támogatták a rendszert.

Senki sem írt arról, hogy a jelenben mi van. Ma ez nem releváns, mert nem ez a rendszer van.

“Veled ellentétben én elfogadom a véleményed, ha azt látom, hogy van alapja.”

Sehol sem utasítottam el a véleményed, mivel nem is fogalmaztál meg véleményt, csak kérdezted, miért nem sodródunk az árral.

“Te kezdted a belemagyarázást milyen is vagyok, mellette különböző tulajdonságokkal felruházni úgy, hogy nem is ismersz.”

Nem ruháztalak fel semmivel. 3 féle embercsoportról beszéltem, a nyuszikról, a megvezetettekről és azokról akik kételkednek.

“Emellett én nem látom a jövőt, bár ha jól sejtem ezzel a tulajdonsággal nem vagyok egyedül és nem próbálom pont ezért aszralra csapva azt mondani, hogy ez és ez lesz.”

Én sem látom a jövőt, még sem kezdtem el már a 90-es években sem ittapirosholapirosozni a buszmegállóban az “úriemberrel”, mert tudtam, mi a következménye.

“Az vicces mindenesetre, hogy amit már korábban is írtam, ha nem osztom ugyanazt a nézetet, akkor minden sz*r vagyok, aki az emberiség kiirtását támogatja.”

Nem a kiirtásról volt szó. Valami szar világot emlegettél a jövőben. Azt sem mondtam, hogy szar lennél, de ha füled-farkad behúzod, azzal az arrogáns 1/3-ot támogatod. Ezért is hoztam fel a nemzetiszocializmust. Biztos vagyok benne, hogy 1/3-nál több azt sem támogatta aktívan. Volt 1/3 náci, 1/3 ellenző, és 1/3 aki nem mert tenni ellene, innentől az ellenzők kapásból egy feláldozható kisebbséggé váltak.

2022. febr. 28. 10:24
 66/67 anonim ***** válasza:

Attól még ugyanúgy egy kalap alá vettél azokkal, akik ha oltatnak, akkor a rendszer mellett vannak és támogatják is.

Írsz itt 1/3-okról, mintha csak ez létezne fekete-fehéren, más opció nem is lehetséges.

Én lettem lenácizva, kommunistázva arra reflektáltam.

Ahogy fentebb említetted, az más rendszer volt, az nem releváns. Akkor miért is ez a 3 alternatíva?

2022. febr. 28. 10:51
 67/67 anonim ***** válasza:
54%

“Attól még ugyanúgy egy kalap alá vettél azokkal, akik ha oltatnak, akkor a rendszer mellett vannak és támogatják is.”

Akkor ezért elnézést, ha nem így van, ezt te tudod jobban.

“Írsz itt 1/3-okról, mintha csak ez létezne fekete-fehéren, más opció nem is lehetséges.”

A fekete-fehér csak 2 opció.

Én számolok a szürkével is. Azt hogy ennek most 32 vagy 256 árnyalata van, az lényegtelen szerintem, akkor regényt írhatnék komment helyett.

“Én lettem lenácizva, kommunistázva arra reflektáltam.”

Még mindig nem lettél. Azok példák voltak a múltból, ahol nagy eséllyel lehet nem is éltél.

“Ahogy fentebb említetted, az más rendszer volt, az nem releváns. Akkor miért is ez a 3 alternatíva?”

Most is alapjába véve 3 féle embert látok. Az oltáspártiak, az ellenzők és a leszarom emberek. Lehetne tovább fejtegetni, hogy az ellenzők közt ki az aki fél, ki az aki konteós, vagy az oltáspártiak közt ki az aki bezáratná az oltatlanokat, ki az aki csak tartozni akar valahová, aki mutogathat a másik csoportra, de ez megint nem lényeges.

2022. febr. 28. 11:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!