Ha felteszek ebben a kategóriában egy kérdést, miért ír oda egy csomó bunkó?
Én elhiszem, meg elfogadom, hogy egyesek hülyeségnek tartják, de akkor minek tolakodik oda és nyom be valami húúúú de okosat? Ez mi akar lenni? Kompenzáció vagy...?
Mert komolyan érdekelne.
Mert a kérdések olyanok, hogy vonzzák őket...
Ismered úgye: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
"amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"
Ez akkor lenne érvényes, ha eleve a kérdés valami beképzelt, magától elszállt szellemben íródott volna. Mint pl. a "na szkeptikusok, erre mit léptek" féle trollságok.
Ha viszont valaki szimplán, normálisan rákérdez valamire, arra rábunkózni valamit szimpla tahóság. Lényegében lenézed az illetőt, csak mert mást gondol vagy mást tapasztalt a világból, mint te.
És még ha téved is, egyes megszólalások már megütnek valami undorhatárt.
És ez nem csak a valódi őrületeknél van így, pl. valami fanatizmus, de itt a legártalmatlanabb dologban is ott a "há'de hülye vagy, én meg helikopter".
Itt a Gyk-n nagyon sok az unatkozó bunker, aki azt hiszi, hogy ő sz.rta a spanyolviaszt. A neten ez azért is gyakoribb, mint mondjuk az utcán, mert itt nem kell a másik szemébe nézni, és a nick-je mögé bújva úgy kioszt, ahogy csak bír.
Így működik a végtelenül egyszerű elme.
Valószínűleg olyan kérdéseket teszel fel, amire nem lehet másképpen válaszolni. A "mi figyel?" "Megszállta az ördög a macskámat?" "Hogy tudom eladni a lelkem?" típusú kérdésekre ne várj tudományos magyarázatot, mert nincse.
Nem mindig a nem hívőkkel van a baj, ha leírok egy teljesen értelmes, érvekkel alátámasztott választ, akkor az ezotériások, elkezdenek összetákolt, értelmetlen érvekkel kardoskodni. Jönnek az "ezt te sem tudhatod" "de én láttam" "a szomszédnál is szellem volt" "mondták a tv-ben" válaszok.
"amikor meg megjeleneik előttük egy szellem,vagy ezotériával kapcsolatos dolog történik velük akkor meg pislognak "
Nem, akkor megpróbálunk értelmes magyarázatot keresni rá, ami legtöbb esetben sikerül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!