Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha felteszek ebben a kategóriá...

Ha felteszek ebben a kategóriában egy kérdést, miért ír oda egy csomó bunkó?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, meg elfogadom, hogy egyesek hülyeségnek tartják, de akkor minek tolakodik oda és nyom be valami húúúú de okosat? Ez mi akar lenni? Kompenzáció vagy...?

Mert komolyan érdekelne.

2014. aug. 13. 13:00
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Hallottál már elgépelés és a helyesírási hiba közti különbségről? Pl hüyle: elgépelés, hüje: helyesírási hiba, egyébként a space-t is véletlen nyomtam le, mert épeszű helyesen, de úgy látszik erre már nem volt kapacitásod neked se :C Gyorsan gépelek és nem ellenőrzöm a szöveget, úgy küldöm el....

Amúgy a sugallani kicsit se parasztos meg helytelen, na meg a tudakolni, még ha helyes is nyelvtanilag az utóbbi, elég parasztos. :DDDDDDD

Inkább mutasd a kérdésed, kíváncsi vagyok hol röhögtek körbe téged, hogy most itt hisztizel.

2014. aug. 13. 21:29
 22/24 A kérdező kommentje:

Parasztos. Na ez ám a sértés. xD

Oké, akkor bocsánat. Egyébként nem érdekel különösebben, hogy ki mennyire ír helyesen, kivéve ha bíráskodunk. Bevallom, én sem vagyon éppenséggel bajnoka. :(

Röhögj az...

Szép estét.

2014. aug. 13. 21:38
 23/24 A kérdező kommentje:

Na tessék.

*vagyok

2014. aug. 13. 21:39
 24/24 anonim ***** válasza:
na végig futva az egészet és újra elolvani a kérdést meg a + egyben... 1. rengeteg ember s vallás van melyet nagyon kevés ember ért ugyan úgy vannak a keresztények (római katoliku, ortodox, református, jehova...stb), a buddhizmusnak nemtom hány leány ága van de rengeteg ázsiából gyökeredző is van, és még sorolhatnám, de nem fogom. Európai körzetben élünk ahol az ősi szokások (sámonizmus) melyben bizonyos személyek ha érzékenyebbek voltak a MÁS-világ felé és nem volt felkenve évszázadokon át üldözték és zégyen foltal bélyegezték, pl boszorkánny vadászat. S ez már-már genetikailag beépül az átlagba, borzongás megrökönyödés stb. és mivel az ezotéria hassonló területeken mozog így hasonló érzéseket kelt, tehát a bunkónak megbélyegzet személyy nem bunkó hanem egy több évszázadra vissza vezethető hagyomány része, bár így ha más néven is az ezotéria idősebb. ;) így utólag meg szeretnék elnézét kérni minden felekezeti és vallási olvasótól. (bele értve az ateistákat is) mellesleg lehet nem lesz szimpatikus, nyugtasson az hogy engem érdekel de vagy én vagyok PARA vagy kevés a NORMÁLIS,mert nekem nem volt feltűnő PARANORMÁLIS tapasztalatom, meg már 4 éve, nekem csak annyi a kifogásom és tanácsom, hogy Ne ülj le éjszakás után olvasgatni, pláne véleményt kifejeni, mert úgyse olvasod vissza!
2018. aug. 19. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!