Ha felteszek ebben a kategóriában egy kérdést, miért ír oda egy csomó bunkó?
Én elhiszem, meg elfogadom, hogy egyesek hülyeségnek tartják, de akkor minek tolakodik oda és nyom be valami húúúú de okosat? Ez mi akar lenni? Kompenzáció vagy...?
Mert komolyan érdekelne.
Hallottál már elgépelés és a helyesírási hiba közti különbségről? Pl hüyle: elgépelés, hüje: helyesírási hiba, egyébként a space-t is véletlen nyomtam le, mert épeszű helyesen, de úgy látszik erre már nem volt kapacitásod neked se :C Gyorsan gépelek és nem ellenőrzöm a szöveget, úgy küldöm el....
Amúgy a sugallani kicsit se parasztos meg helytelen, na meg a tudakolni, még ha helyes is nyelvtanilag az utóbbi, elég parasztos. :DDDDDDD
Inkább mutasd a kérdésed, kíváncsi vagyok hol röhögtek körbe téged, hogy most itt hisztizel.
Parasztos. Na ez ám a sértés. xD
Oké, akkor bocsánat. Egyébként nem érdekel különösebben, hogy ki mennyire ír helyesen, kivéve ha bíráskodunk. Bevallom, én sem vagyon éppenséggel bajnoka. :(
Röhögj az...
Szép estét.
Na tessék.
*vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!