Ha felteszek ebben a kategóriában egy kérdést, miért ír oda egy csomó bunkó?
Én elhiszem, meg elfogadom, hogy egyesek hülyeségnek tartják, de akkor minek tolakodik oda és nyom be valami húúúú de okosat? Ez mi akar lenni? Kompenzáció vagy...?
Mert komolyan érdekelne.
Azért írnak oda lekezelően, mert aki az ezotériába ír annak a 90%-a hiszékeny, buta ember. Egyedül aki kompenzál az a sok ezo guru, mert nem értenek semmihez és kicsit azt akarják érezni, hogy valamihez mégiscsak konyítanak.
Lehet, hogy bunkóság, de a te stílusod is bunkó.
"aki az ezotériába ír annak a 90%-a hiszékeny, buta ember."
Forrás? Gondolom csak hasraütés az egész. Lövésed sincs.
A 90% max. inkább troll. Hihetőbb lenne.
A hiszékenység akkor már rátok jellemzőbb, amikor egy egyértelműen troll kérdést komolyan vesztek és elkezditek kioktatni a kérdezőt, hogy milyen tudatlan. xD
"Egyedül aki kompenzál az a sok ezo guru, mert nem értenek semmihez és kicsit azt akarják érezni, hogy valamihez mégiscsak konyítanak."
És ez annyira zavar, hogy el kell tőlük venni ezt az érzést is. Akkor mégsem csak ők kopmenzálnak.
De kit érdekelnek most az ezo guruk? Nem róluk szól a kérdés.
"Lehet, hogy bunkóság, de a te stílusod is bunkó."
Hol? Melyik kérdésem volt bunkó?
Ha pedig a válaszokra érkező reakcióimra gondolsz, akkor csak dubitus filozófiáját tudom ajánlani: "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten".
Ugye te sem gonolod komolyan, hogy kedves maradok, mert méltóztattál valamit betrollkodni?
De buta vagy istenem....
"De kit érdekelnek most az ezo guruk? Nem róluk szól a kérdés. "
Ezo kategóriáról volt szó. És kit érdekelnek a troll kérdések? Nem erről szólt a kérdésed. Akkor már kicsit jobban illik ide szerintem az ezo guruk felemlegetése. Mellesleg én általában egyből felismerek egy troll kérdést, akik elkezdik kioktatni a trollt-t (aki mondjuk kiírja, hogy jaj de gazdag vagyok miért irigykedik rám mindenki valami kamuképpel) azoknak a a fele 40+ os ezotéria részbe is járó asszonyok, és jól leszidják a troll-t, hogy micsoda viselkedés és értékrend ez, nem egy ilyen felhasználóra kerestem már rá(ki volt rakva a nick-je) és előszeretettel írogatnak ezo-ba is. Szóval előszeretettel csináltok hülyét magatokból itt is meg ott is :) Tehát nem tudom mi alapján döntötted el ezt te, hogy mi veszünk be minden troll kérdést... inkább ellenkezőleg van
"Forrás?"
Tessék forrás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria
Aki védődémonokat keres, szellemeket látó hörcsögéről panaszkodik, az igen is egy nagyon buta és nagyon naiv ember. A 90%-al még keveset is mondtam.
"Ezo kategóriáról volt szó."
Ezoról, nem gurukról volt szó.
"szellemeket látó hörcsögéről panaszkodik"
Mert szerinted ezt komolyan mondja? És még én vagyok a buta, meg aki mindent bevesz? Ugyan már...
...Ugye most nem azt akarod sugallani, hogy egy 40+ asszony vagyok?
(Egyébként nem kicsit általánosítasz és nem kicsit vagy szexista.)
De legalább kiderült, hogy te a kérdéseken keresztül az emberek veséjébe látsz. NSA személyesen? Vagy mi?
Hiába vergődsz itt fél oldalas válaszokkal és forgatod ki a szavaimat, aki az ezo kategóriába kérdést tesz fel (nem troll), az egy naiv, buta ember. Gondolom most ez fáj neked, hogy ezt kimondtam, mert érintve érzed magad, a kérdést is biztos azért tetted fel, akárhogy tereled a témát, meg próbálsz belekötni a guru szóba.
Egyébként pont ez a két példa amit mondtam, nem troll kérdések volt. Pl. troll kérdés: Hogy adhatnám el a lelkem? Megerőszakolt egy ufó?!
Stb... remélem segítettem felfogni ezt is....
nem bunkók csak hülye kérdésre hülye választ lehet adni
te is biztos valami olyat kérdeztél, amire épp eszű ember csak LOL-ozni tud maximum
na de most komolyan, mi volt a kérdésed amire ennyi bunkó válasz érkezett és így bepipultál, hogy még egy kérdést fel kellett tenned emiatt? röhögni akarok
Nem megharagudtam, csak zavart, hogy az emberekben ennyi rosszindulat van. Ezért tettem fel egy kérdést.
Semmiféle guruságról, meg fellengzősségről nem volt szó, mint amit a rendkívül bölcs és kedves 63%-os válaszadó próbál felvázolni. Bár ha ő sem fogta fel, a stílusodból kiindulva, te még rá is kontrázol. (Mindenesetre pocsék stratégia így tudakolni valamit.)
De akkor ezek szerint szimplán csak el vagytok szállva magatoktól. Mondjuk gondoltam.
"amire épp eszű"
Mondják ezt azok, akik 40-es nők titkos összeesküvését látják minden kérdésben, ill. az ép szót két "p" betűvel írják. Hozod a lol-t. De tényleg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!