Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a a logika az oltásos...

Mi a a logika az oltásos konteó mögött: az oltásokkal csökkentik a népességet?

Figyelt kérdés

Nem lenne egyszerűbb a háttérhatalomnak, ha nem lennének oltások? Ha tényleg csökkenteni akarják a népességet, akkor az oltásokat csak be kell tiltani, a gyermekhalandóság megnőne és a többség meghalna.

Miért kell bohóckodniuk az oltással, amikor az embereket amúgy is könnyű ez ellen hangolni?

Innen már csak egy lépés aztán, hogy elterjesszék a szappan is ártalmas és mérgek vannak benne.

Alapvető higiénia, gyógyszerek és oltás nélkül hatékonyan le tudnánk csökkenteni a népességet. Minek akkor ehhez kötelező oltás?

Valaki ezt érti?

2022. febr. 11. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

“ Ugyanaz a tünet pedig lehet ezer okból.

Nem biztos egyáltalán, hogy ugyanaz.”

Jó, akkor ilyen mentalitással irigylem a szerelődet, ha még te mosdatod. :)

(Az enyém 2-3 havonta hegesztgette a kipufogót, hiába mondtam, hogy nézze meg jobban, mi az oka. Akinek eladtam, mondtam biztos bak lesz. Az volt.)

“ 4. Oltasrol meg felé se igaz annak, amit írtál.”

Akkor írd le légyszíves, holt tart Magyarország a 4.-kel. És csak figyelj a jövőben. (Egyébként a 3.-kal nem így történt?)

Nem tudom Magyarország hol tart, de németeknél lesz lejárati ideje az oltásoknak. És nem annyi mint a tetanusznak.

2022. febr. 11. 19:43
 22/67 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy volt egy szar szerelőd, az annál többet nem jelent. Te mégis általánosítasz, holott más mást mondott.

Az apám a szerelőm, nem fog átcseszni, hadd tudjam már, hogy adott dolgoknak lehet több oka, ebben is nőttem fel.

Jövő? Múltnak állítottad be.

2022. febr. 11. 19:55
 23/67 anonim ***** válasza:
85%
Ááááá kicsit sem gyanús, hogy minden nap újabb mutáns van. Meg hát az ótás működik, azért kell már belőle a negyedik. Úgy látszik, az előzőek mégsem válta be. Nyugodtan oltasd csak ementálivá magad, nem magyarázom a hátrányait. Agymosottaknak felesleges mondani.
2022. febr. 11. 20:01
 24/67 anonim válasza:
89%
Sokan abba fognak beleroppanni, mikor nem is olyan sokára, mindenkinek leesik, hogy aztaaaa tényleg ki akarnak nyírni az oltással, egyszerűen felfoghatatlan lesz hogy ekkorát hibáztak, és szabad akaratukból beadatták.
2022. febr. 11. 20:07
 25/67 anonim ***** válasza:
70%
23: nekem az gyanús, hogy hetek, de lehet, hogy már hónapok üta sehol egy valamire való új mutáns
2022. febr. 11. 20:14
 26/67 anonim ***** válasza:
79%

Szponzoráld máshol azt a szar löttyöt. A kamukovid meséitek rohadt unalmasak már. Lejárt lemez, a szarabbnál szarabb , haszontalan oltásokkal együtt.

Hogy nem veszitek még észre, hogybaromi égő még midig nyomatni, erőltetni??? Itt az ideje a cirkuszt végleg befejezni.

2022. febr. 11. 20:25
 27/67 anonim ***** válasza:
10%

"Sokan abba fognak beleroppanni, mikor nem is olyan sokára, mindenkinek leesik, hogy aztaaaa tényleg ki akarnak nyírni az oltással"

Ha ezt akarnák, akkor ennél pocsékabbul nem is csinálhatnák :D

Sokszor több halott lenne, ha szimplán nem oltanak és nem korlátoznak senkit.

2022. febr. 11. 20:47
 28/67 anonim ***** válasza:
90%

“ Az apám a szerelőm, nem fog átcseszni, hadd tudjam már, hogy adott dolgoknak lehet több oka, ebben is nőttem fel.”

Nyilván szülő nem fog átverni. És igen általánosítok, mert engem eddig az nem próbált palira venni, aki már ismer. Én is ebben nőttem fel csak nem szülő által.

A “szar szerelőm” annyira nem rossz, csak meg kell mondani neki mit csináljon, a diagnosztika nem az erőssége, de ha van egy berohadt vagy betépett csavar, abban ő a jobb (türelmesebb).

“Jövő? Múltnak állítottad be.”

Nem állítottam. Azt írtam, jön a szalámitaktika, mint már megannyiszor, csak mivel a 4. oltás az aktuális téma, így erre vetítettem le.

Újév körül láttam a cikket, hogy nem lesz rá szükség. Akkor itthon összenéztünk, hogy jah, akkor 2 hét múlva majd az öregeknek ajánlott lesz. Így lett. Azóta nem követem.

2022. febr. 11. 22:24
 29/67 anonim ***** válasza:
13%

De, de kiszálltam. Engem ez a meggyozni akarás nem idegesít annyira, hogy mindenképpen vitázni akarjak veled, ahogy te mindenáron ellent mondanál...untat. ne vedd magadra, minden ilyennel ez van, az se baj, ha azt hiszed azért, mert elfogytak az érvek, legyen akkor jó napod ennek a gondolatától.

Jo éjt!

2022. febr. 11. 22:29
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Hát rég rossz, ha azért vitatkozol, mert idegesít valami. Az nem építő jellegű.

Mi munkában megvitatjuk a dolgokat, ütköztetjük az érveket. Nem azért mert idegesít a másik. Egyszerűen ha beszélsz róla, rájössz magad is, ha valami nem kerek az elgondolásodban, vagy lehet a másiknak jobb ötlete. Ennyi.

Jóéjt.

2022. febr. 11. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!