Mi a a logika az oltásos konteó mögött: az oltásokkal csökkentik a népességet?
Nem lenne egyszerűbb a háttérhatalomnak, ha nem lennének oltások? Ha tényleg csökkenteni akarják a népességet, akkor az oltásokat csak be kell tiltani, a gyermekhalandóság megnőne és a többség meghalna.
Miért kell bohóckodniuk az oltással, amikor az embereket amúgy is könnyű ez ellen hangolni?
Innen már csak egy lépés aztán, hogy elterjesszék a szappan is ártalmas és mérgek vannak benne.
Alapvető higiénia, gyógyszerek és oltás nélkül hatékonyan le tudnánk csökkenteni a népességet. Minek akkor ehhez kötelező oltás?
Valaki ezt érti?
7
“Na igen, ha népesség csökkentés a cél, kicsit halálosabb vírust vetettek volna be wuhanban, ehhez nem kell oltás“
A vírus nem egyből öl meg hanem szépen lassan tesz kárt benned, biztosítva hogy jóval kevesebbet élsz, esetleg sterilizál, hogy ne legyenek gyerekeid.
A lényeg az alattomosság és feltűnés elkerülése. Erre rá kellett volna jönnie mindenkinek.
Az oltás is hasonló elven működik, hiszen általa is megkapod a tüskefehérjéket amiket a vírus által megkapsz, amelyek elképesztő toxikusak az élő szervezetnek, mondhatni méreg kategória inkább. A Covidban sem maga a vírus gyilkol hanem a méreg amit bejuttat a szervezetedbe, a tüskefehérje. Csak erre kevesen gondolnak mert azt hiszik, hogy ja az csak egy része a vírusnak amivel kapcsolódik a sejtekhez blabla bla. Bizonyítottan ezek okozzák a vérrögöket is.
Plusz ott az oltásnak is a sterilizáló hatása. Plusz sosem ismernek be semmilyen oltáshoz kötődő mellélhatást, szövődményt. Minden a véletlen műve.
Tényleg meglepő számomra, hogy milyen sok ember azt gondolja, hogy a népességcsökkentést egyértelművé tennék az emberek számára. A lényeg pont az, hogy vita, viszály legyen két csoport között és elterelje a lényegről a figyelmet, vagyis azokról akik ezt az egész folyamatot irányítják, felügyelik.
"Az oltás is hasonló elven működik, hiszen általa is megkapod a tüskefehérjéket amiket a vírus által megkapsz, amelyek elképesztő toxikusak az élő szervezetnek, mondhatni méreg kategória inkább. A Covidban sem maga a vírus gyilkol hanem a méreg amit bejuttat a szervezetedbe, a tüskefehérje. Csak erre kevesen gondolnak mert azt hiszik, hogy ja az csak egy része a vírusnak amivel kapcsolódik a sejtekhez blabla bla. Bizonyítottan ezek okozzák a vérrögöket is.
Plusz ott az oltásnak is a sterilizáló hatása. Plusz sosem ismernek be semmilyen oltáshoz kötődő mellélhatást, szövődményt. Minden a véletlen műve."
Ha ebből bármi is igaz lenne, azt kéne látnunk hogy az oltások ugyanolyan arányban ugyanolyan tüneteket produkálnak, mint a vírus. Mivel a valóságban az oltások még enyhébb tüneteket is ritkábban okoznak, mint a vírus halált, ez megint egy alaptalan konteós ostobaság.
“Ha ebből bármi is igaz lenne, azt kéne látnunk hogy az oltások ugyanolyan arányban ugyanolyan tüneteket produkálnak, mint a vírus“
És erről nem hallottál?
Sokak kidőlnek napokra az oltás után, íz és szaglásvesztés áll be. Lázuk van. Mindenféle gyomorpanaszok. Nagyon hasonlóak a tünetek bár kevesebb ideig tartanak.
És mindezt a reakciót a tüskefehérje (méreganyag) váltja ki és nem a vírus mert az oltásokkal csakis a tüskefehérjét kapod meg és nem az egész vírust.
Annyira szomorú, hogy az emberek nem figyelnek fel fontos részletekre.
"Sokak kidőlnek napokra az oltás után, íz és szaglásvesztés áll be. Lázuk van. Mindenféle gyomorpanaszok. Nagyon hasonlóak a tünetek bár kevesebb ideig tartanak."
Persze, csak ezek a sokak még nagyságrendileg is kisebb töredékét teszik csak ki a vírus tüneteinek.
A tények bizony makacs dolgok. Bár ahogy látom, téged nem hatnak meg...
45
Ez teljesen értelmetlen hozzászólás volt, ne haragudj.
Leírtam, hogy pont ugyanolyan tüneteket produkál. A te érved, hogy igen, viszont nem ugyanolyan súlyosakat? Pont ezt írtam én is nem?
“Persze, csak ezek a sokak még nagyságrendileg is kisebb töredékét teszik csak ki a vírus tüneteinek.”
Akiket ismertem eddig, és elkapták, mind taknyosak voltak, meg fájtak az ízületeik.
Kettő volt nagyon beteg, egyik elutasította, hogy bevigyék a mentők. Ő élte túl a két súlyosból.
Sajnálom, de a szememnek jobban hiszek mint neked, meg a statisztikai táblázatoknak.
"Leírtam, hogy pont ugyanolyan tüneteket produkál. A te érved, hogy igen, viszont nem ugyanolyan súlyosakat? "
Egyrészt igen, másrészt azt is sokkal ritkábban.
Tehát a korábban felállított egyenlőséged hamis, hisz a valós adatok nem támasztják alá. Nem tudom mit ilyen nehéz ezen felfogni.
De mindegy is, ezt itt befejeztem. Ha neked az jobb hogy valótlan meséktől rettegsz, felőlem aztán tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!