Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok helyzet ahol születhetett volna egy gyerek végül nem valósult meg. Lehet vetélés, abortusz, vagy párok szakítottak és nem lett gyerekük, pedig lehetett volna. Az én családomban is volt több vetélés, abortusz... ha létezik a sors, nekem nagyon rossz jutott, minden nap azon gondolkodom hogy mennyivel jobb lett volna nem megszületni és nem megtapasztalni ezt a szenvedést. Már a legtöbb emberre is úgy nézek hogy sajnálom őket hogy nekik is itt kell lenniük és azzal a szorongató tudattal élni hogy egyszer vége lesz. Ki van még így ezzel?2022. jan. 31. 16:49
51/52 anonim válasza:
47 - Átok? Ezt diagnosztizálta egy orvos, vagy mi?
52/52 anonim válasza:
Azon sem ül átok, aki okoz egy balesetet, megöl vele 6 embert, köztük a saját gyerekeit, akik mögötte ültek. Bárkinek lehet xar. Az afrikai éhezőnek is, aki már 5 gyermekét eltemette, vagy a szomszéd Juliskának, akit 15 évesen elrabolnak és elviszik külföldre k*rvának, hogy aztán 18 évesen vagy drogtúladagolásban vagy egy kemény menetben meghaljon, vagy annak a nőnek, akit az apja éveken keresztül erőszakolt a pincében és lett tőle több gyermeke is.
Attól mert szerencsétlen, fájdalmas és hányattatott élet jutott nekik, még nem a sors keze volt benne, vagy egy átoké. Csupán ők voltak a szerencsétlenebbek a szerencsétlenek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!