Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok helyzet ahol születhetett volna egy gyerek végül nem valósult meg. Lehet vetélés, abortusz, vagy párok szakítottak és nem lett gyerekük, pedig lehetett volna. Az én családomban is volt több vetélés, abortusz... ha létezik a sors, nekem nagyon rossz jutott, minden nap azon gondolkodom hogy mennyivel jobb lett volna nem megszületni és nem megtapasztalni ezt a szenvedést. Már a legtöbb emberre is úgy nézek hogy sajnálom őket hogy nekik is itt kell lenniük és azzal a szorongató tudattal élni hogy egyszer vége lesz. Ki van még így ezzel?2022. jan. 31. 16:49
11/52 anonim válasza:
Nem létezik, hogy büntetés, nincs miért bűnhődnöd! Nem te kezdted el ezt a gusztustalan játékot, hanem egy nagyobb erő és gondolom az egész azért van, mert Ő neki ez tetszik, élvezkedik. Szerinted miért NEM akar nagyon sok meghalt lelke visszamenni a forráshoz??! Mert annyira jó volna??:D És MIÉRT fél mindenki a HALÁLTÓL??HM? Hát nem véletlenül :D Na ne viccelj!Cumiztatnak minket itt is,,,,ott is!
12/52 A kérdező kommentje:
Szerintem is irányítanak minket. Sőt en tudom. Látom és valamiért nekem megengedik hogy lassam az összefüggéseket. Ezért is akarok kilépni. Az összes öngyilkos irigylem.
2022. jan. 31. 19:50
13/52 anonim válasza:
Az öngyilkosok a pokolra jutnak, mert elvetették maguktól az életet és nem követték Jézust a szenvedésekben.
14/52 A kérdező kommentje:
Állok elébe... ennél az életnél csak jobb lehet
2022. jan. 31. 20:00
15/52 anonim válasza:
Persze, hogy jobb, időtlen ideig tartó testi és lelki szenvedés, ez a pokol.
16/52 A kérdező kommentje:
15, nekem az élet pont ez. Alig várom hogy vége legyen. És senki nem tud segíteni... senki.
2022. jan. 31. 20:08
17/52 anonim válasza:
Nincsen pokol,,ez a pokol van egyedül, amiben most vagyunk! DE hallgass rám, fiatalon nekem is voltak suicid gondolataim,,,nagyon,,nagyon sok évig! Ezt KI KELL bírnod, nincs mese,,,vegyél magadon erőt, dolgozz többet, hogy elnyomd a kretén gondolataid a hülyeségről! 30 felett elkezd "kikopni" az öngyilkosság gondolata! NE tedd, mert nem lesz jobb ha kibújsz a bőrödből és a xopásból! Éld le az életed, hogy büszkék legyen rád odafent a kretének!
18/52 anonim válasza:
Ez semmi a pokolhoz képest, egy macska f@ng.Enmnél sokkal durvább dolgokat is kibírtak emberek már, mint amitől te nyavalyogsz! Tekintsd meg, hogyan élnek boldogan emberek máshol, sokkal-sokkal rosszabb helyzetben, mint te: https://www.youtube.com/watch?v=2IyUeXKo5cg
19/52 anonim válasza:
na ne viccelj. Erre vágyik minden értelmes ember.
20/52 anonim válasza:
Engem aztán nem kell sajnálni. Sajnáld magadat meg a hozzád hasonló depressziósokat, akik egy görbe tükrön át látják csak a világot. Én elvezek élni, szeretni, tapasztalni. Ha meghalok, boldogan halok meg, hogy ennyi mindent átélhettem életem során!
Ez a normális hozzáállás. Nem a te nyifi nyafid, hogy irigyled az öngyilkosokat meg stb. Még hogy ti látjátok jól a világot? Ti szenvedtek? Menj el akkor Afrikába, ott nyavalyoghatsz, hogy milyen xar az élet. Vagy Észak-Koreába, Oroszo.-ba, Kínába.
Én konkrétan nagyon kevés olyan embert ismerek, aki bánja hogy él, de 90%-uk azért, mert rossz szüleik, családi hátterük volt. 10% meg mentális beteg. Mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!