Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?
Rakerestem azért erről a cuccrol írnak rosszat is.. nem véletlenül venykoteles a xanax meg az antidepi.
Es attól hogy valaki éhezik meg nincs hol laknia nekem jobb lesz?
Ez is a bizonyitek hogy mennyire ostobák az emberek... olyan életkörülmények vannak hogy pszichozisom lesz ha rágondolok, de a beépített eletoszton azért hajtja a szerencsétlent.
Egyébként nekem a beteg apám is egesz életemben azt mondogatta hogy a két szerencsétlen találkozott es abból lettem en, szóval en is el vagyok átkozva. Na erre nem lehet mit mondani
Még egyszer, pontosan ugyanígy gondolkodtam, semmi újat nem mondasz ezekkel, azonban másfél év dagonyázás után segítséget kértem és leptem, hogy jobb legyen. Jobb is, szeretek élni, és rendkívül sajnállak téged, amiért nem. Leírhatatlanul jobb örömökkel kitölteni az itt létet, mint önsajnálattal, depresszióval.
A vényköteles cuccokról 100x rosszabbakat írnak, persze többen is használják, így érthető a nagy számok törvénye alapján, és van, amikor csak az az elég, de ez nem is érdekes, a lényeg, hogy szerotonin megsegítés kellene neked, így, vagy úgy.
Nem is értem hogy lehet ilyen komoly gyógyszert magán úton beszerezni... utána meg majd olyan elvonási tuneteid lesznek hogy majd abba halsz bele.
Amúgy meg semmilyen gyógyszer nem segít az átkon, amiben élek, és az irányított rossz dolgokon. Persze a pszichiáter sem hisz nekem. Elkonyvel skizofrénnek, pedig mi látjuk az ezt a langyos sz.rt amiben fetrengunk
Nem okoz függőséget, de egyébként időszakosan ajánlott szedni, fél évente szünetelek, semmi bajom a szünet alatt se.
A skizofréniáról van papírod? A kommentjeid alapján bennem is felmerült, hogy van nálad más is, ha az, úgy valóban nehezebb a szitu, mert jellemzően nagyon alacsony a betegségtudat.
Nem vagyok skizofrén. A skizofren képzelődik. Én nem kepzelodom, régóta vagyok depressziós és szemelyisegzavaros is, de ha egy emberrel olyan dolgok történnek rövid időn mintha egy videojatekban egy elmebeteg irányítaná és közben rohogne rajta akkor nem belelatom a “gonosz erőt” ami irányít, hanem MEGlátom. Nagy különbség.
A pszichiaterem miért nem beszélt erről a szerrol nekem, mikor a stimulotontol olyan rohamaim voltak hogy majdnem belehaltam?
A pszichiáter hacsak nem holisztikus szemléletű, nem foglalkozik vény nélküli szerekkel, emellett az 5htp enyhe, közepes depresszió esetén lehet hatásos, személyiségzavar kezelésére nem alkalmas.
Az viszont elvárható, hogyha a kezdeti, normalis mellékhatások nem múlnak, rosszul vagy tőle, akkor váltson szert, dózist, tőled pedig elvárható, hogy beszedd az újat. Ha nem bízol benne, akkor keress másik orvost.
Es ezt az 5htp dolgot hol lehet beszerezni?
Nem fogok többet antidepit szedni mivel olyan panikrohamot kaptam tőle, hogy a pokolban égtem.
Szerintem meg ez a death stranding.
Abban a csávó egy meg nem született kisbabát hord magával ami rá van kötve egy érzékelő gépre. Mivelhogy élet halál határán van így tudja érzékelni a pv-ket.
Így magyarázzák bár én ekkora hülyeséget rég hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!