Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak én vagyok féltékeny...

Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok helyzet ahol születhetett volna egy gyerek végül nem valósult meg. Lehet vetélés, abortusz, vagy párok szakítottak és nem lett gyerekük, pedig lehetett volna. Az én családomban is volt több vetélés, abortusz... ha létezik a sors, nekem nagyon rossz jutott, minden nap azon gondolkodom hogy mennyivel jobb lett volna nem megszületni és nem megtapasztalni ezt a szenvedést. Már a legtöbb emberre is úgy nézek hogy sajnálom őket hogy nekik is itt kell lenniük és azzal a szorongató tudattal élni hogy egyszer vége lesz. Ki van még így ezzel?
2022. jan. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
14%
20as,- Kutya nem foglalkozik veled (komolyan), azt csinálsz amit akarsz, kivéve ha másokat azzal nem bántasz! Legyen eszed, gondolkodj tündérkém, mielőtt megszólalsz! Eredj éljed a jelentéktelen, cukormázzal leöntött xarkupac életedet!A lényeg akkor sem változik, mégpedig az, hogy kiszolgálsz egy gonosz, hazug, rendszertelen mátrixot és annak szerzőjét!Ez alól senkisem bújik ki!
2022. jan. 31. 20:55
 22/52 A kérdező kommentje:
Egyből jönnek az afrikai éhezők... itthon több a depressziós mint ott. Csak szólok
2022. jan. 31. 21:03
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
Vonulj el Afrikába, majd ott a boldog szegények meggyógyítanak és amikor visszajössz, már kutya bajod sem lesz.
2022. jan. 31. 21:07
 24/52 anonim ***** válasza:
19%

21

Itt csak a te életed xar kupac, te vagy mindenki számára jelentéktelen. :)

2022. jan. 31. 21:45
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te irigyled azokat a lelkeket,akik nem születtek meg.Én is nagyon irigylem őket,bárcsak cserélhettem volna eggyel.Egy olyannal,aki jobban élvezte volna az életemet,mint én.
2022. febr. 1. 00:37
 26/52 anonim ***** válasza:
78%

Mint írtam, voltam depressziós a katasztrofizálás és annak általánosítása is egy tünet. "Minden rossz, mindenkinek, aki szeret élni, vagy idióta, vagy nem tudja, azt amit én, hogy milyen értelmetlen minden". Megvoltam erről győződve, és naponta képzeltem el, hogy elásom magam és megszűnök létezni.

Szedek gyógyszert (nem venykotelest, hanem szerotonint) és járok terápiába. Látom az értelmetlenségét, de figyelmen kívül tudom hagyni, mert van egy csomó jó dolog, amiért viszont jó itt lenni. te ezt nem tudod, viszont jó lenne, ha kijönnél belőle, mert a meghalás se garancia a fájdalom mentességre, élni pedig lehet szenvedéssel meg örömökkel is, de csak utóbbival érdemes.

2022. febr. 1. 06:46
 27/52 A kérdező kommentje:

Hogy lehet depresszióra nem vényköteles gyógyszert szedni?? Mindegyik az.

Nézd, amit mondtam évek óta így gondolom. Es tartom magam hozza. Az egyik legundorítóbb élet az enyém és irányítottan történnek velem a borzalmak gyerekkorom óta. Küldik a jeleket, látom az összefüggéseket. Plane az elmúlt egy évben. Más ember elete tökéletes az enyém megy egy fortelem. Egy megváltás lenne az elmúlás.

2022. febr. 1. 06:56
 28/52 anonim ***** válasza:
80%

A vényköteles gyógyszerek szerotonin visszavétel gátlók én pedig olyan növényi alapút szedek, ami szerotoninna alakul. 5htp a neve amúgy.

Nem gond, hogy így érzel, a gond, hogy nem keresel megoldást, borzasztó lehet így élni, hidd el, tudom. Nekem is borzalmas gyerekkorom volt, annak a súlyát is átérzem, sőt naponta küzdök vele. És nem, nem vagyok minden nap ilyen elégedett, vannak mélypontok rendszeresen, de több a jó nap.

Varázsütésre viszont nem fogsz helyre jönni, a halálról max. hiedelmed lehet, hogy milyen, tudásod aligha, szóval még mindig az élet a "biztonságos rossz" és ebből a rossz részt hatalmadban áll megváltoztatni.

2022. febr. 1. 07:08
 29/52 A kérdező kommentje:
Ugyan mar... a halál után nincs semmi. Ha meg tényleg van es az öngyilkosság miatt egy Indiai rabszolgaként jövök vissza, az engem hidegen hagy. Lehet hogy előző életemben egy undorító gyilkos voltam(amilyen életet kaptam most valószínű az voltam) akkor amiatt is aggódjak most? Annyi bántást kaptam az eletben, amennyit senki más. Es meg sem tudom védeni magam, mert a szociális fóbiám miatt nem tudok megszólalni ha bántanak. Minek el az ilyen?
2022. febr. 1. 07:53
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

A halálról nem tudsz semmit, ez tény.

Közel 8 mrd ember közül komolyan azt gondolod, hogy senki nem volt meg hozzád hasonló helyzetben? Merész.

Nem írok többet, mert kizárólag nyafogással reagálsz, én pedig nem szeretném ezt erősíteni benned. Kívánom, hogy észrevedd a gondolkodásod hibás, nem az életed.

2022. febr. 1. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!