Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak én vagyok féltékeny...

Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok helyzet ahol születhetett volna egy gyerek végül nem valósult meg. Lehet vetélés, abortusz, vagy párok szakítottak és nem lett gyerekük, pedig lehetett volna. Az én családomban is volt több vetélés, abortusz... ha létezik a sors, nekem nagyon rossz jutott, minden nap azon gondolkodom hogy mennyivel jobb lett volna nem megszületni és nem megtapasztalni ezt a szenvedést. Már a legtöbb emberre is úgy nézek hogy sajnálom őket hogy nekik is itt kell lenniük és azzal a szorongató tudattal élni hogy egyszer vége lesz. Ki van még így ezzel?
2022. jan. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
80%
Ez szörnyű. Rosszindulat nélkül mondom, keress egy pszichodokit. Az életnek vannak csodaszép részei is a sok nehézség és szörnyűség mellett, nem szabad csak az utóbbiakat észrevenni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy cuki kiskutya, napfelkelte, telihold, egy sorozat vagy zene, akármiben lehet örömöt találni. Én inkább azokat sajnálom, akik valamiért nem születtek meg, vagy akik korán meghaltak. Mennyi csodás dologról lemaradtak. Ha majd egyszer meghalok, akkor is az bánt majd a legjobban, hogy nem lehetek többé a szeretteimmel, a gyerekeimmel, és hogy mennyi klassz dolgot nem érhettem meg. Nyilván vannak nehézségek mindenki életében, de cserébe olyan dolgokat is kapunk, amikért érdemes élni. Szerencsés vagy, hogy élsz, ebben egy pillanatra se bizonytalanodj el.
2022. jan. 31. 17:03
 2/52 anonim ***** válasza:
95%
Kevesen vállalják a lelkek közül a földre születést, ezeket a túlvilágon valódi hősökként tisztelik és körül rajongják, mert igazi bátorság van bennük leélni egy életet a földön. A kalandvágyó lelkek viszont izgatottan várják, hogy leszülethessenek, tervezgetik pályafutásukat a földön, a kihívásokat, a megpróbáltatásokat keresik maguknak. Örömmel tölti el őket, ha megoldhatnak egy problémát, ha végeznek egy feladattal. Más lelkek szomorúan indulnak a földi létbe és van, hogy útközben meggondolják magukat, ezekből lesz az elvetélt kisbaba vagy a meghalt csecsemő.
2022. jan. 31. 17:59
 3/52 A kérdező kommentje:
Hat bárcsak meggondoltam volna magam. Nekem nem érni meg az hogy megnézhetek egy filmet, ami tetszik, azért hogy cserébe azon kelljen szoronganom, hogy mikor rabolnak el, vagy molesztálnak, vagy bántanak, vagy lesz egy balesetem amiben szenvedni fogok. Mert olyan sorsom van, amikbe ez simán belefér. Ráadásul ha felek valamitől, azt ugye elvileg bevonzom. Az emberek folyton csinaljak a gyerekeket, bele sem gondolnak mennyi baj érheti őket. Akár iskolai bántalmazás, amiből en is kaptam eleget. Nekem is lett volna testvérem, de nem lett és annyira irigylem... az öreges folyamata meg maga a pokol...
2022. jan. 31. 18:26
 4/52 anonim ***** válasza:
75%
Innen eléggé depressziósnak tűnsz, en gondolkodtam így, amikor az voltam. Fordulj szakemberhez.
2022. jan. 31. 18:32
 5/52 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az igaz, hogy már annyira túlzsúfolttá váltak a városok, hogy azokban életveszély lakni. Ezért sokan elköltöznek ki a természetbe, ahol nyugodtan és boldogan élnek: https://www.youtube.com/watch?v=yDTwdG_KMbY
2022. jan. 31. 18:32
 6/52 A kérdező kommentje:
4, nekem erről az a véleményem hogy a depressziosok látják helyesen a világot és nekünk van igazunk. Ez az egesz amiben élünk fájdalmasan, nyomasztóan értelmetlen, veszélyes es borzalmas
2022. jan. 31. 18:44
 7/52 anonim ***** válasza:
62%
Azért élsz itt, mert képes vagy arra is hogy cselekedj, ha valami nem tetszik meg tudod változtatni vagy ha nem tudod, akkor el tudsz menni máshova.
2022. jan. 31. 18:46
 8/52 anonim ***** válasza:
68%
Kedves kérdező, abszolút együttérzek veled és hasonlóan gondolom a leszületés dolgot. Én sajnálom hogy sok "jó lelkű" embernek, szörnyű és fájdalmas sorsa van! NEM a leszületendő lélek tehet arról ami most történik vele! Ezt csak megetették velünk, hogy mindenki vállalja a leszületése utáni következményeket meg már "fent" is előre meghatározta " hogy mi lesz vele a földön! HÁT NEM! Ez is csak egy "földi" hazugság! Tudod mire gondolok én barátom?! Arra, hogy ha létezik is ilyen túlvilági diktatórikus rendszer(mert szerintem ott is háború és feszültség folyik), akkor simán "lebacnak" minket ide a földre xopni!(már bocs a kifejezésért) Én rengeteget filozofálok ezen a dolgon, szerintem az élet egyik egyik legfontosabb kérdése, hogy mi a francokat keresünk mi itt! Várom a te véleményedet, akár privátban is(az talán még jobb is volna) ott nyugodtan kibeszélhetnénk ezt a dolgot.
2022. jan. 31. 19:02
 9/52 A kérdező kommentje:
8, en annyit tudok hogy létezik a sors es vannak kiválasztottak, akikhez nagyon kegyes es vannak akik ténylegesen a büntetésüket töltik itt le. Nekem a családomban szinte mindeki mentálisan beteg, eleve a szüleim is irányítottan találkoztak, hogy helyet csináljanak egy olyan léleknek, akinek nagyon rossz a sorsa és szenvedni születik ide le. Eleve az apám szemelyisegzavaros, életképtelen, depressziós, elmebeteg, egy förtelem... én látom az összefüggéseket az életben, jeleket is meglátom mindenben, ilyen típus vagyok és erről senki nem tud meggyőzni hogy ez nincs így
2022. jan. 31. 19:27
 10/52 anonim ***** válasza:
37%
Jézus elmebetegeket is meggyógyított, hozzá kell fordulni és könyörögni a gyógyulásért. Másrészt Jézus is szenvedett itt a földön, ha a szenvedést tudjuk enyhíteni, akkor az is eredmény. A föld egy iskola, ahol sok mindent meg kell tanulnunk, és ha megtanultuk, jól vizsgáztunk, akkor annál nagyobb örömben lesz részünk a túlvilágon.
2022. jan. 31. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!