Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak én vagyok féltékeny...

Csak én vagyok féltékeny azokra a “lelkekre” akik mégsem születtek meg?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok helyzet ahol születhetett volna egy gyerek végül nem valósult meg. Lehet vetélés, abortusz, vagy párok szakítottak és nem lett gyerekük, pedig lehetett volna. Az én családomban is volt több vetélés, abortusz... ha létezik a sors, nekem nagyon rossz jutott, minden nap azon gondolkodom hogy mennyivel jobb lett volna nem megszületni és nem megtapasztalni ezt a szenvedést. Már a legtöbb emberre is úgy nézek hogy sajnálom őket hogy nekik is itt kell lenniük és azzal a szorongató tudattal élni hogy egyszer vége lesz. Ki van még így ezzel?
2022. jan. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
80%

"Nem fogok többet antidepit szedni mivel olyan panikrohamot kaptam tőle, hogy a pokolban égtem."

Hatóanyagot kell váltani.

Nem mellesleg, ha diagnosztizált személyiségzavaros vagy, akkor megkérnélek szépen, hogy élj az önkritika gyönyűrüségével (már feltéve, hogy nem valami olyan zavar, ami a hiányos betegségtudattal párosul, stb.), és kerüld el az olyan témákat, amik további kognitív torzítások melegágyai. Az ezotéria unatkozó nyugdíjasok sportja, nem az egyébként is instabil elméké.

2022. febr. 21. 20:57
 42/52 A kérdező kommentje:
Ami velem történik az pont hogy ezoteria kategória. Azért vagyok itt. Spiritualitás létezik, a rossz oldalról, en vagyok rá a bizonyitek
2022. febr. 21. 23:00
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te a pszichés zavaroknak vagy a bizonyítéka, semmi másnak.
2022. febr. 21. 23:05
 44/52 A kérdező kommentje:
Persze. Ha látnád a családom, meghogy mik történtek velem nem ezt mondanád. Ki vagyok választva a szenvedesre
2022. febr. 21. 23:17
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Mivel vagy diagnosztizálva pontosan?
2022. febr. 21. 23:19
 46/52 A kérdező kommentje:
Szorongásod depresszió, derealizació, pánikbetegség… jah szép így az élet.
2022. febr. 22. 00:18
 47/52 A kérdező kommentje:
Plusz ÁTOK
2022. febr. 22. 00:19
 48/52 anonim ***** válasza:
72%

Nem léteznek átkok, csak olyan örsorsrontó mintázatok, amikkel az ember nem akar szembenézni. Legyenek az mieink, vagy másoké. Személyiségzavart is emlegettél, melyikről van szó?

"Eleve az apám szemelyisegzavaros, életképtelen, depressziós, elmebeteg, egy förtelem..."

Egyelőre te sem tűnsz jobbnak, és igazán elgondolkodtató az, hogy az ember nem képes megérteni a másikat, még akkor sem, ha hasonló problémákkal küzd. Ez nem átok, és elsősorban magadon kellene dolgozni, nem valami külsőforrást hibáztatni. Ennek talán a legvadabb formája az, amikor egy láthatatlan, megfoghatatlan, bizonyíthatatlan okot kíván az ember okolni a saját életének nehézségei miatt. Legyen az isten, átok, vagy egy összeesküvés elmélet.

2022. febr. 22. 00:33
 49/52 A kérdező kommentje:

Az “apám” évekig családom belüli erőszaktevő volt… meg mindig nem vagyok jobb?

Egyebkent ha tényleg ennyire foglalkoztat a sorsom akár priviben szívesen elmesélem hogy mennyi borzalmas “véletlen” történt velem és akkor majd latni fogod, hogy igazam van.

2022. febr. 22. 06:08
 50/52 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem vagy jobb. Esetleg a cselekedeteid jobbak lehettek, de erre nincs bizonyíték, ahogy az állításaidra sem.

Betegek vagytok mind a ketten, és ezt kellene megérteni, nem a szart dobálni. Ami történt megtörtént, kész. Kérdésemre válaszolj, mert egyelőre elég pszichotikusnak tűnsz, én pedig nem vállalok interneten ilyet, egyszerűen etikai okokból

2022. febr. 22. 06:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!