Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a testbeszédben?

Hisztek a testbeszédben?

Figyelt kérdés
Találtam az interneten néhány kérdést.A férjem minden kérdésre hirtelen válaszolt.Amikor az volt a kérdés,hogyha megcsaltad a párodat elmondanád nek?!Ossze-vissza hebegett-habogott ,hogy nem értette a kérdést.Legalább 3-szor el kellett ismételnem neki.Közben az arcával volt elfoglalva és a szemeivel, takarta az arcát stb,hogy idõt nyerjen a válasszal.Mondtam neki,hogy ez a testbeszéd és az értetlenkedésed arra utal,hogy megcsaltál.Egybõl támadott, ideges lett, és engem kezdett vádolni.Ja és,hogy engem õ sohasem csalt meg.Nagyon nehéz elhinnem,mivel eléggé szereti mindenhol felhivni magára a figyelmet.Azóta nagyon szemtelen lett velem.Szokása,hogy a hibáit sohasem vállalja fel, mindent az én fejemre tesz.
2022. jan. 31. 12:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
jaj, kérdezőcske... nem kell teszt, hogy életed párjával megbeszéld a dolgokat. Lehet, hogy gondolt más nőre valamikor vágyakozva - és azért volt ez a zavara. Ha sokat rugózol ezen, akkor elmarod magadtól.
2022. jan. 31. 15:21
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Egy testbeszéd nem testbeszéd. Testbeszéd csoport is mikro jelzések amik mondanak valamit az illetőről.
2022. jan. 31. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

A szemeivel hogy tudja takarni az arcát? :'D

Ennyire unalmas az iskola, hogy ilyen kamu kérdést kitalálsz, ráadásul ezotéria kategóriába teszed a tudomány kérdést, ami a pszihológia egyik része. Van mára házi feladat? Lehet inkább azzal kéne foglalkoznod, mint hogy kamu kérdéseket találsz ki.

2022. jan. 31. 15:40
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Vaj van a füle mögött az biztos.
2022. jan. 31. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

13-as vagyok. Én még mindig kíváncsi vagyok, hogy a szemeivel hogy tudja takarni az arcát. Magyarázd már el? Most már ez érdekel.

Neked a férjed Dzsar dzsar bings, és a csáp szemeivel takarja az arcát? Oh vagy mégse neki rövidek a szemei. Akkor valami hosszú csápszemű bolygó lakói vagytok? :)

2022. jan. 31. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:

"Közben az arcával volt elfoglalva és a szemeivel, takarta az arcát stb.,hogy időt nyerjen a válasszal."

Oké, hogy ott a vessző, de így sem értelmes, hogy a szemeivel volt elfoglalva és az arcával? Tükörbe nézett?

Takarta az arcát. Azt akkor is szokták, amikor azt érzi az ember, hogy hiába beszélek neki, még mindig a zöld szemű szörny beszél belőle. És olyankor szokta fogni az ember a fejét, amikor azt érzi, hogy te jó ég, ez nagyon necc,hogy ő így viselkedik velem. Vagy amikor valaki valami hülyeséget mond, és olyankor arra is van ilyen smiley, hogy hagyd már abba, kb. ez a jelentése, vagy nem igaz, hogy eltakarja az arcát, mert már elege van.Most nem mobilon vagyok ugyhogy nem tudom megmutatni azt a smiley-t. Vagy amikor valaki unja már az egészet, és akkor is fogja a fejét. Biztos nagoyn fárasztó lehetsz önmagadnak is az örökös féltékenykedéssel, mert ez a teszt a részedről ezt közvetíti látatlan testbeszéd címen. A semmibe is megcsalást látsz. Ezek a tesztek meg amugy is hülyeségek.

De azt még most sem értem, hogy hogy volt elfoglalva a fejével és a szemével. :D Na és mivel takarta az arcát, nyilván a kezével.

De amit írtál, a vessző ellenére, úgy is lehet értelmezni, hogy a szemével takarta az arcát. :)

2022. jan. 31. 17:33
 17/25 anonim ***** válasza:
* nem igaz, és eltakarja az arcát, mert már elege van.
2022. jan. 31. 17:34
 18/25 anonim ***** válasza:
*nagyon
2022. jan. 31. 17:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

13.+ 15 - ".Közben az arcával volt elfoglalva és a szemeivel, takarta az arcát stb,"

Talán nem a legjobb megfogalmazás, de értelmes és nyelvtanilag helyes, a vessző pedig egyértelműsíti, hogy nem arról van szó, hogy a szemeivel takarta az arcát...

Kérdező, sajnos az ilyen helyzetleírások megfejthetetlenek, mivel nem látjuk az adott történést. Így sajnos az is benne van a pakliban, hogy te látsz bele olyan dolgokat a viselkedésébe, melyek nincsenek.

"Mondtam neki,hogy ez a testbeszéd és az értetlenkedésed arra utal,hogy megcsaltál.Egybõl támadott, ideges lett, és engem kezdett vádolni."

Ez a reakció sem feltètlen jelent bármit is. Ha pl. folyamatosan ezzel csesztetted, akkor megértem, ha egy idő után ingerülten reagàlt.

2022. jan. 31. 17:50
 20/25 A kérdező kommentje:
A szemeit becsukta és az arcára tette az egyik kezét,ismerem a férjemet,amikor ravaszkodik.Egyébként tudom, hogy ezek a kérdések nem igazán sokat érnek.Minden kérdésnek meg volt a magyarázata,hogy a válaszból mire lehet következtetni.
2022. jan. 31. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!