Honnan tudom hol a határ a kikövetkeztetés/mimika-, testbeszéd-leolvasás és a valódi telepátia között?
Hiszek a telepátiában, voltak vele kissé ijesztő tapasztalataim is, amikor biztosan tudtam, hogy ez másnak nem lehet. Számtalanszor megesett velem, hogy kitaláltam mások gondolatait, „megéreztem”, ha valami bajuk van, még MSN-en keresztül is. De sosem tudtam eldönteni, hogy ez most valóban telepátia lenne, vagy csak jól ki tudom következtetni, hogy mire gondolhat.
MSN-en keresztül például azt gyanítottam, hogy inkább az írás stílusából, a smiley-k hiányából jöttem rá.
Alapból, személyiségemből kifolyólag nagyon „körültekintő” és alapos vagyok, mindig számba veszem az összes lehetőséget, és aszerint döntök, ami a legesélyesebb/legkedvezőbb/legvalószínűbb.
Ezért ilyen nehéz elkülöníteni a legtöbb „megérzést”
amikor biztosan tudtam, hogy ez másnak nem lehet.
amikor biztosan tudtam, hogy ez *más nem lehet.
Fingom sincs, nem is ismerlek :D
Amúgy sem sikerül mindig, nem tudom „kierőszakolni”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!