Honnan tudom hol a határ a kikövetkeztetés/mimika-, testbeszéd-leolvasás és a valódi telepátia között?
Hiszek a telepátiában, voltak vele kissé ijesztő tapasztalataim is, amikor biztosan tudtam, hogy ez másnak nem lehet. Számtalanszor megesett velem, hogy kitaláltam mások gondolatait, „megéreztem”, ha valami bajuk van, még MSN-en keresztül is. De sosem tudtam eldönteni, hogy ez most valóban telepátia lenne, vagy csak jól ki tudom következtetni, hogy mire gondolhat.
MSN-en keresztül például azt gyanítottam, hogy inkább az írás stílusából, a smiley-k hiányából jöttem rá.
Alapból, személyiségemből kifolyólag nagyon „körültekintő” és alapos vagyok, mindig számba veszem az összes lehetőséget, és aszerint döntök, ami a legesélyesebb/legkedvezőbb/legvalószínűbb.
Ezért ilyen nehéz elkülöníteni a legtöbb „megérzést”
Ha ismeretlennel először beszélsz, és veszed az adását, akkor (bizonyos rém primitív esetektől eltekintve) talán nem kikövetkeztette a fejed, hogy mire gondol. Ha tárgyakra is működik, pl tudod, hogy ki fog durranni a kerék, és semmi előzmény, ami erre utalna, akkor még több is, mint telepátia.
De amíg nagyon jól megfelel az elme szokásos tevékenységnek, addig kár bármi neccesebbet beleképzelni.
nem telepátia ez, csak magas az érzelmi intelligenciád
én is hasonlóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!