Van olyan közületek aki úgy gondolja sikeresen meg tudná állapítani egy emberről külső és testbeszéd alapján, hogy mi a horoszkópja, vagy legalább milyen elemű jegyek dominálnak benne?
Figyelt kérdés
nagyon kíváncsi lennék a tippjeire azoknak akik ezt úgy érzik sikerrel meg szokták állapítani. ha valaki extra nagylelkűnek érzi magát, akkor írjon privátot és elküldök neki egy rövid videót valakiről aki miatt felmerült a kérdés, akit én nem tudok megfejteni. :)
aki nem a kérdésre válaszol vagy trollkodni jön ide le lesz pontozva.
2021. nov. 25. 17:53
1/10 anonim válasza:
Erre bárki képes, aki ismeri a zodiákus jegyeket és jó megfigyelő.
Úgy értem, hogy az asztrológusoknak ez nem kéne problémát jelentsen.
Ha nőről van szó, akkor nekem is menni fog. Ha férfiról, akkor már nehezebb. Ha öltönyös bűnöző, akkor pedig egy videó nem lesz elég.
2/10 anonim válasza:
Én csak a Skorpiókat ismerem fel 😀
3/10 anonim válasza:
Ha valaki tud ilyet amit a kérdező kiírt, az lécci engem is dobjon meg egy priváttal, köszi
4/10 Bálvány válasza:
Ez egy videó alapján nem lehetséges, ha csak nem valami csillagjegy paródia. Egy asztrológus akkor tud jó tippet adni, ha egy személyt legalább egy pár hétig különböző élethelyzetekben megfigyelhet, hallgathatja. pl. új munkatárssal kell együtt dolgoznod és egy idő után képet kapsz személyiségéről.
5/10 Bálvány válasza:
#2 a skorpiók a legtitkolózóbbak...nem könnyű felismerni.
6/10 A kérdező kommentje:
utolsó, szerintem egyébként tényleg a skorpiók a legfelismerhetőbbek, pont ezért, mert ők azok a nagyon titokzatosak. én is skorpió vagyok és rengetegen megtippelik, illetve skorpióként a többi skorpió nekem is kitűnik egy társaságban. pont a nagy titokzatosság amitől felismerhetőek leszünk :D
2021. nov. 26. 08:42
7/10 Bálvány válasza:
#6 Jó elfogadom a skorpióról írtakat. A videós személyiség elemzést továbbra is komolytalannak, információ szegénynek érzem.
8/10 anonim válasza:
7# Miért? A Nap + Hold + aszcendens közül valamelyik már egy szimpla fotó alapján is jól látszik. Én meg mertem tippelni őket, de hogy igazam volt-e, sosem fog kiderülni.
9/10 anonim válasza:
A szűz csillagjegyet egyből felismerem, erőlködni sem kell
10/10 anonim válasza:
En is hobbibol foglalkozok 4-5 eve az asztrologiaval de a vizontoket, bikakat, rakokat, oroszlanokat, skorpiokat halakat mind felismerem 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!