Hogyan tudnék, , beszélni" a tengerimalacommal? Mármint nem úgy hogy ui-ui meg ilyenek hanem úgy olyan ezoterikusan vagy hogy is mondjam?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom elmagyarázni... hallottam olyat hogy zoopátia. Ehez mit kell tennem? Szeretném ezeket a lényeket kicsit jobban megismerni. De nem úgy mint mások... hanem egy kicsit szokatlan módon.2017. dec. 26. 23:45
2/9 anonim válasza:
Az ezotéria alapja az olyan halucinogén anyagok fogyasztása, mint pl.: az LSD.
3/9 anonim válasza:
Jó nagy hülyeséget írtál utolsó. Van akinek elég az alkohol is (nekem xD) és máris ezoterikus. A tengerimalac szeme pont annyira elárulja őt, mint bárkit.
4/9 anonim válasza:
"Szeretném ezeket a lényeket kicsit jobban megismerni. De nem úgy mint mások... hanem egy kicsit szokatlan módon."
Kérdezd Cicciolinát
5/9 anonim válasza:
aszondja "nem úgy hogy ui-ui meg ilyenek" :DDDDDDD
6/9 anonim válasza:
Ehhez le kell ereszkedned egy tengerimalac értelmi szintjére. Ezt legkönnyebben úgy érheted el, ha egy hétig csak köztévét nézel és mellé Lokált vagy más kormánypárti propagandalapot olvasol.
7/9 A kérdező kommentje:
Naa :D
De most miéért??? A tengerimalacok tök okosak csak épp nem a mi nyelvünket beszélik. Ki tudja, lehet hogy még értelmesebbek is nálunk :D az enyémek pl sok trükköt is tudnak
2017. dec. 28. 09:37
8/9 A kérdező kommentje:
4-es: ezen tényleg jót röhögtem 😂😂😆 de nem erre vagyok kíváncsi😂
2017. dec. 28. 09:38
9/9 anonim válasza:
Az átlagos Fidesz-szavazónál valóban okosabbak, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!