Találtam az interneten néhány kérdést.A férjem minden kérdésre hirtelen válaszolt.Amikor az volt a kérdés,hogyha megcsaltad a párodat elmondanád nek?!Ossze-vissza hebegett-habogott ,hogy nem értette a kérdést.Legalább 3-szor el kellett ismételnem neki.Közben az arcával volt elfoglalva és a szemeivel, takarta az arcát stb,hogy idõt nyerjen a válasszal.Mondtam neki,hogy ez a testbeszéd és az értetlenkedésed arra utal,hogy megcsaltál.Egybõl támadott, ideges lett, és engem kezdett vádolni.Ja és,hogy engem õ sohasem csalt meg.Nagyon nehéz elhinnem,mivel eléggé szereti mindenhol felhivni magára a figyelmet.Azóta nagyon szemtelen lett velem.Szokása,hogy a hibáit sohasem vállalja fel, mindent az én fejemre tesz.
A testbeszédben hiszek (egyébként ez mióta hit kérdése?) abban viszont nem, hogy ez alapján 100%-os pontosságot tudna bárki is mondani az adott helyzeteddel kapcsolatban.
2022. jan. 31. 12:15
2/25 anonim válasza:
Mi köze a testbeszédnek az ezotériához???
2022. jan. 31. 12:20
3/25 Tudi333 válasza:
Megcsalt.
2022. jan. 31. 12:30
4/25 anonim válasza:
A testbeszédben nem hinni kell, az van és kész. A férjed megcsalt vagy készül rá vagy olyasmit tett, ami szerinte megcsalás pedig nem biztos, hogy az. De az is lehet, hogy egyszerűen annyira fél ettől a témától, hogy összezavarodott.
2022. jan. 31. 12:35
5/25 anonim válasza:
Hát valamibe belenyúltál az biztos. Valamibe, amivel nagyon nincs kedve szembenézni. Valami amit visszatart, amiről nem hajlandó beszélni.
De a vádaskodás helyett én inkább olyan kérdéseket tennék fel, hogy :
Mi az amire majdnem rájöttem amikor feltettem azt a kérdést?
És ha nem hajlandó mesélni, akkor itt egy jó módszer kihúzni:
Tegyél fel eltúlzó kérdéseket. Ilyeneket hogy: 10 nővel feküdtél össze egyszerre valami orgián? Hazahoztál egy csomó nemi betegséget? Perverzkedtél velük? Stb.Jól eltúlozva.
És a végén be fogja ismerni amit csinált, mert olyan jelentéktelennek tűnik ahhoz képest amiket felhozol neki.
2022. jan. 31. 13:16
6/25 anonim válasza:
nem kell hinni benne, a testbeszed az letezik es kesz
2022. jan. 31. 13:23
7/25 A kérdező kommentje:
13:16
Kérdezni nem nagyon lehet tõle,mert egybõl felemeli a hangját.Mikor mondtam neki,hogyha megcsaltál miért nem vallod be, hogy én is eldöntsem,hogy hogyan tovább.Erre azt felelte,hogy jól van akkor megcsaltalak, most már tudod igaz?Nem vagyok biztos benne, hogy ilyesmit megtenne, de isten tudja.
Valamiért az biztos,hogy zavarban volt.
Köszönöm a válaszaitokat.
2022. jan. 31. 13:49
8/25 anonim válasza:
Valószínüleg valamiért problémás neki a téma - nem feltétlen azért, mert megcsalt, akár az is lehet, hogy annyira elitéli a dolgot, hogy emiatt van zavarban, vagy attól tart, ha nemmel válaszol, hülyének fogják nézni.
Az meg, hogy igy válaszol, hogy "jól van akkor megcsaltalak, most már tudod igaz" nem beismerés, hanem elege van a témából és azt akarja, hagyd már békén.
2022. jan. 31. 14:11
9/25 anonim válasza:
Igen, nyaggatni hülyeség. Ő csak játszott veled készségesen egy játékot és fesztivál lett belőle... Szállj le róla és biztosítsd arról, hogy hiszel neki, még akkor is, ha nem. Amúgy a kvízkérdés az volt, hogy elmondaná-e ha megcsalt és nem az, hogy meg-e csalt. Szóval gyakorlatilag feleslegesen ugrálsz rajta és csak kiidegeled a férfit.
2022. jan. 31. 14:17
10/25 anonim válasza:
A testbeszéde alapján e téren mindenképp van valami olyan dolog, amit szeretne elhallgatni előled. Hogy pontosan mi az, az a testbeszédből nem derül ki. Mindenesetre én se lennék happy, ha í párom így reagálna és nem is hagynám annyiban a dolgot. Amúgy a leírásod alapján ez eleve nem egy harmonikus, jó kapcsolat, amiben boldogság létezni. Mindenképp érdemes lenne átgondolni, hogy megjavítható-e (akkor tegyetek lépéseket ez irányban) vagy érdemes inkább véget vetni neki. Én az utóbbi mellett döntöttem hasonló paraméterekkel. Sokkal előbb kellett volna. Én azt vallom: a rossz kapcsolatokat vagy meg kell javítani vagy meg kell szakítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!