Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha nagyon...

Jelent valamit, ha nagyon erősen érzem, tudom, hogy rákos vagyok, amit pár hónapon belül diagnosztizálni fognak?

Figyelt kérdés

A testi, "megfoghatóbb" háttere ez, ide leírtam a jeleit/tüneteit is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2021. nov. 16. 20:59
1 2 3 4 5
 41/47 Grimfox ***** válasza:
A nagy gyulladást azt észreveszed. Az bajt okoz. Viszont kis gyulladások lappanghatnak hosszú ideig, és ezt az immunrendszer is észleli. Minél tovább van a szervezetben, annál jobban. Előbb-utóbb a nyirokcsomók is mutatják, hogy gyulladás van. Sajnos a vérkép elemzéséhez nem értek, de az enyhe gyulladások nem okoznak túl nagy kilengéseket. Nem tudom, mennyire tudod elkerülni a szteroidoks gyógyszereket. Nem ismerem a gyógyszerpiacot túlzottan, főképp reflux tekintetében, mert a családban senkinek sincs.
2021. nov. 17. 14:49
 42/47 A kérdező kommentje:

Refluxra nem adják. Orrmelléküreg cuccokra igen.

15 éve legalább fennállnak a dolgaim, de az első refluxos emlékem 12 éves koromból van.

Azóta összességében nem romlott, sőt, van, ami javult.

Orvos vagy? Természetgyógyász?

Az átlagnál jártasabbnak érezlek.

2021. nov. 17. 14:57
 43/47 Grimfox ***** válasza:
A természetgyógyászat, főleg a gyógynövényes terápia érdekel, de nincs végzettségem. Anatómiát gimnáziumban tanultam, biológia tagozatra jártam, ezért elég alaposan tanították a dolgot. Plusz két egészségügyi dolgozó van a családban, akikel tudok beszélgetni a témában. Úgyhogy amit tudok, az az, amit tanultam, és amit az érdeklődésem miatt olvastam, meg a gyógynövénytermesztésből, és használatból származó tapasztalat. Csak azoknál vagyok kicsivel jártasabb, akiket egyáltalán nem érdekel a téma.
2021. nov. 17. 15:06
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem semmi. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Valamennyire meg is nyugtattál!
2021. nov. 17. 15:08
 45/47 Grimfox ***** válasza:
Remélem hasznodra válik valami abból, amiről beszélgettünk!
2021. nov. 17. 15:14
 46/47 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznomra fog, köszönöm!
2021. nov. 17. 15:21
 47/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem ma pont a megérzés téma van a fejemben és pont ma találtam meg a kérdésed amiben arról beszélgettek hogy a reflux milyen veszélyes…

Egyik családtagomnak van, szed rá gyógyszert asszem, de folyton tulgondolom, és felek attól hogy ez van neki…

Eddig is nagyon rosszul hangzott ez a betegség, de nem tudtam hogy ilyen súlyos következményei lehetnek

Ráadásul sajnos miattam kell aggódnia rendesen, mert nekem is vannak betegsegeim, bár próbálom minél kevesebb stressz alá rakni.

Akkor én most mit szóljak?

Sőt nekem olyan gondolataim is vannak hogy az en betegségem miatt is csak rosszabbodik majd az állapota…

2022. dec. 22. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!