Az igaz, hogy elég meditációval isteni lénnyé is lehet válni akár?
Sosem hallottam olyanról, hogy a Rózsakeresztesek együtt élnének központokban 😳 Ez inkább valami szekta lehetett.
Miközben sok helyen sok guruval találkoztál, mindenki csak becsapott 😔 Minden guru csaló ☹️
Nagyon peches vagy 40-es.
Nem lehetséges, hogy te vagy az aki vállaltan a sötét oldal követője, aki itt direkt rendszeresen rossz válaszokat ad, hamisan állít dolgokat, hogy minél több tanítást hiteltelenítsen? 😉
Csak kérdezem 😉
43. Persze te kínai Son Goku kal találkozgathatsz de a másik nem találkozhat rózsakeresztesekkel. A másikat átvágják a palánkon de te megtéveszthetetlen vagy.Sőt mi több a másik direkt hazudik mert gonosz de te csakis az igazat írod. Na ez a kettős mérce nagyon undorító de legalább minden illúziót eloszlat.
44-nek adok igazat. Rettentően csodálkoznék ha nem csak 1 troll vagy skizofrén lennél.
Látom szorul a hurok rajtam 😉
A mesteremet rendkívül szórakoztatná a Son Goku-s hasonlat 🙂
Nem szerettem volna megkérdőjelezni társunk hitelességét (hiszen ez az internet,itt névvel-név nélkül mindenki hiteles nyilvány 🙂 ), csupán a szerintem szándékosan megtévesztő válaszokra szerettem volna felhívni a figyelmet.
Egy ideje már feltűnt, hogy van egy-egy felhasználó aki bár valahogy "magasabb szintű" ismeretekkel rendelkezik, mégis becsapós, hamis információkat is elhint.
De ezt csak érdekességképpen jegyzem meg.
...és "Rózsakeresztes voltam, együtt éltünk a központban" barátunk belevág ebbe a mintába...meg ugye azt sugallja hogy a guruk hamisak, ő már mindenfelé járt, és sehol semmi, megint csak ilyen dolog.
A Rózsakeresztesek egy titkos, a hatalmat és a politikát kerülő társaság. Nem élnek együtt központokban 🙂 Eszembe sincs megkérdőjelezni hogy ismerhet-e, -nekem az egyik barátom szintén tag-, csak a szándékos hamis információkat emeltem ki.
Viszont hátha csak jószándékú tévedés volt (🙄) pár hiteles magyar tanítót szívesen ajánlok. Szerintem Gunaghria, Csong An Szunim, Bhaktipad Dasz, Balogh Béla, Bakos Attila hitelesek a maguk ösvényein, részei egy élő mestervonalnak.
Nem zavar ha megkérdőjeleznek, nincs bennem sértettség, így is elég gond hogy mit írhatok le, ami még egyáltalán befogadható.
Csak hát a kérdésre válaszoltam 😔🙂
Itt elég sokan állítják azt hogy magasabb szintű" ismeretekkel rendelkeznek.
(pl -te is) Az a probléma hogy 1. Mind mást mond 2. Mind csak személyes tapasztalatokról ír. Azt meg felesleges megkérdőjelezni mert a szimpla olvasó soha nem fogja megtudni hogy a valóságot írja e le a kommentelő esetleg kamuzik vagy haluzik.
Balogh Bélát ismerem. Olvastam pár könyvét min 3-at és jó pár videót láttam tőle a you tube-on.
Nem nagyon tudom mit gondoljak róla. Elég kemény dolgokat állít. Olyanokat amik ha igazak bizonyítani lehetne pár ma ezoterikusnak tartott jelenséget. Olyanokat is állít hogy kis manók és tündérek léteznek stb.
Viszont amellett hogy elég durva dolgokat állít az igaz hogy elég megbízható személy képét kelti. + Nem tudom hogy 1 hídépítő mérnöknek aki külföldön (talán Svájc?) dolgozott minek csapna fel csaló kuruzslónak (bár nem lehetetlen).
+ Az is érdekes hogy tudtommal valamiért a fehér sas páhollyal megszüntették 1mással a kapcsolatot pedig ő volt Mo-n a "vezetőjük".
Tehát én nála se vagyok abban biztos hogy nem csak hazudik vagy bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!