Mitôl van, hogy mélyebb meditáció után mélyül a hangom? Nô vagyok.
Figyelt kérdés
Egy idô után elmúlik azért.2021. aug. 9. 21:29
1/5 Grimfox válasza:
A hangmagasság az idegállapottól, idegi feszítettségtől is függ. A feszültebb állapot, vagy éppen izgatottság(nem feltétlen negatív) magasabb hangot eredményez. Ha ellazulnak az idegeid, és az izmaid is, akárcsak a tudatod, mélyül a hang, mindaddig, amíg vissza nem áll a szokványos éber idegállapot.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valóban az éberségig tart.
2021. aug. 9. 21:34
4/5 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is, de én férfi vagyok. :D A hangszálaidat képzeld el úgy, mint egy húrt. Ha megfeszíted akkor magasabb hangon szól, de minél lazábban tartod, vagy minél lazább anyagból van annál mélyebben szól. Meditációkor ellazulnak az izmaid és ezáltal a hangszálaid is.
Nekem egyébként akkor is hallhatóan mélyül a hangom mikor valaki olyan társaságába vagyok aki mellett teljesen eltudok lazulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. aug. 10. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!