A Csillagkapuban megismert felemelkedett ősök ötlete pontosan honnan ered, a buddhizmusban van valami írás ezekről a nagyhatalmú fénylényekről, akik egykor emberek voltak? Lehetséges elérni például egy buddhista szerzetesnek ilyen szintet vajon?
Szerintem az Atlantiszi és a Lemúriai kultúrából ered. Pl. talán atlantisziaknak volt kristály gyógyászata és fejlett volt a technológiájuk.
A budhizmusnak ehhez semmi köze.
Én is szerettem amúgy a Csillagkaput. Amikor beteg voltam a Csillagkapu Atlantiszt néztük testvéremmel mindig, csináltattam ilyen pólókat is magamnak, mert sokat segített a gyógyulásban, sokat kacagtam egy-egy részen.
A Csillagkaput csak elkezdtük nézni, de nem néztük meg minden részt.
Érdekes a csillagkapu mert sok dolog valós benne. Van egy mondása az illuminatinak : úgy rejtsd el a titkot, hogy viccbe csomagolod. Valami ilyesmi. A lényeg, hogy beleszőtték egy mesébe és ezzel úgymond lejáratták a témát. Senki sem veszi komolyan. Mint a MIB, ami egy biohumanoid program volt
A stargate létezik. Találtak ilyet egyiptomban, antakrtikszon és latin-amerikában. Állítólag még észak-amerikában is volt és található egy a Bermuda-háromszögben, ami még nincs is lezárva. Kontakthibás, hol működik, hol pedig nem
felemelkedettek is léteztek, éltek a Földön
Az is igaz, hogy három szövetséges idegen faj látogat ide, akiknek egyik tagja az a kis szürke akik benne vannak a sorozatban is
Szufizmus: a legszentebb test vagy mennyei test
Taoizmus: a gyémánt test, a halhatatlanok és a felhőjárók
Jóga iskolák és Tantrikusok: az isteni test
Kriya jóga: a boldogság teste
Vadanta: a szupravezető test
Az ókori egyiptomiak: a világító test vagy pedig (AKH), vagy a karast
Gnoszticizmus: a tökéletes test
Hermetikus: a halhatatlan test
Alkímiai hagyomány: a smaragdtábla arany testnek hívja
Tibeti buddhizmus: szivárványtest
5 Gondolom ott voltál a kutatócsoportban akik felfedezték a kapukat + a földönkívüliekkel is kapcsolatba léptél már és a felmenőid között felemelkedett is van.
Abból feltételezem hogy rettentően magabiztosak az állításaid ahhoz képest hogy maga a téma ennyire spekulatívnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!