Az igaz, hogy elég meditációval isteni lénnyé is lehet válni akár?
Legtöbbször elmennek egy másik, magasabb világba, de sokan maradna segíteni is az embereknek.
Nem tudják helyettünk élni az életünket, és erre a világra konkrét szabályok vonatkoznak, hogy mit szabad, és mit nem.
A mi világunkban az emberek szabad akarata âltal egy egyensúly van. Aki akar hisz az Ègiekbn, Istenkben, Teremtőben, lélekben, stb., aki akar abban hisz hogy nincs halál után élet, nincs Teremtés, nincs lélek. Ezt a hitet nem szabad "megerőszakolni" azzal, hogy valaki lépten nyomon megy és repül, megnő, láthatatlanná válik, majd feltűnik, átmegy a falon, stb. Szabad ilyen dolgokat megmutatni, de nagyon korlátozottan, és leginkább csak a tanítványoknak.
21. Mivel az emberek nem halhatatlanok és fájdalmat is éreznek és minimum a 2.-at a többség tuti hogy nem kívánja ezért itt van a válaszod a demokrácia hiányára. Esetleg te tudsz ilyen meggyőző mindenki által megtapasztalható/átérezhető érvet a börtönbolygó és a tanulás kombója mellett?
33
Ha már megtapasztaltad akkor az már nem hit. Amúgy 1etértek- Én még azt kérdeztem volna meg hogy lehet a világon segíteni magányosan elvonulva.
31#, egy-egy név nem győzne meg semmiről szerintem.
Például a Dalai Lámát én egy ilyen halhatatlannak gondolom, aki több ezer éve már csak segíteni jár vissza. A fizikai halála előtt mind megmondja hol, mikor milyen név alatt fog visszatérni, hogy hívják a jövendő szüleit. A papok aztán pár év múlva érte mennek, és visszahozzák a kolostorba. Ez már legalább ezer éve így történik.
34#, itt a segítség nem az, hogy valaki unja az életét és a halálért imádkozik, és akkor segítünk neki meghalni...vagy sok pénze van, de még többet akar, és ehhez kér segítséget, akkor neki segíteni.
Ezek az emberek tanítanak néha, az iskolájuk mesterei és tagja felkereshetik őket tanulni, valamint szinte 24 órában meditálnak, és emelik az emberiség kollektív rezgésszintjét.
Ezt nyilván mindenki másképp érti, de ez olyasmi, mint amikor valaki rád mosolyog, érzed hogy őszinte, érzed hogy ez jó energia és vissza mosolyogsz. A mosoly tud egyfajta kiáradó energia lenni, ami benned is megjelenik ha rád mosolyognak.
A Rózsakeresztes rend tagjai az egész világon, egyszerre, összehangoltan tartanak ilyen rezgésszint emelő meditációkat, amikor spirituális fényt sugároznak az egész bolygóra. Sok más csoport is ezt teszi a többiektől függetlenül. Erre lehet legyinteni, de ez nagyon fontos dolog, és lehet csak ezért vagyunk ma még mindig itt, és nem emésztette el az emberiséget is valami háború.
Egy másik pedig, amit egy idős halhatatlan mesélt nekem sok éve Kínába, hogy sokszor meditációban kilép a lelkével, utazik az emberek között, az országok között, sugallatokkal segíti az embereket a szükséges, például hogy menjen haza, mert nem zárta be a házát, és be fog menni egy tolvaj (ezt tényleg mondta konkrétan 🙂 ) néha egy évet is utazgat így, ilyenkor a teste lotuszülésben egy barlangban van a hegyekben.
Ez egy érdekes kérdésfelvetés volt kedves kérdező, csak ez a téma annyira messze van attól a szinttől -hogy van-e lélek vagy sem- amiről itt legtöbbször megy a vita, hogy a köztes információk és tudás hiányában ez sajnos csak scifi a legtöbb embernek.
Olyan mintha a Trónok harca 8.évad 9. epizódját úgy néznénk meg és értelmeznénk, hogy csak a legelső részt láttuk félig (nem láttam még ha a sorozatot, de majd egyszer ráveszem magam 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!