Milyen az, amikor az ember jelzést kap Istentől/a sorstól/az univerzumtól? Egy kevésbé hétköznapit egy átlagos ember? Ha volt ilyen élményed, "földöntúli" megtapasztalásod, leírod?
Covidosak voltunk a párommal. Sajnos a gyilkos kór elvitte őt. Nem találom azóta a helyem, sokat sétálok. Esőben, viharban is. Egyszer séta közben nagyon villamlott és nagy volt a sötétség. Felnéztem az égre és haragosan kérdeztem istentől, hogy mi van a coviddal nem öltél meg majd egy villámmal fogsz? És az égen egy pontban széthúzódtak a felhők és a nap azon a lyukon megvilágította előttem az utat. Mintha Isten azt mondta volna, hogy csak menjek tovább, ne dühöngjek. Nem tagadom nagyon haragszom rá.
Egy másik ilyen alkalom, amikor szintén mostanában a könyveimet pakoltam a régi családi házban, hogy majd viszem magammal őket az új házba. Anyukám kérdezte, hogy viszem - e a bibliát. Én szinte dühösen mondtam neki, hogy nem. Másnap a munkahelyemen az egyik kollégámtól kaptam egyet ajándékba. Olyan volt mintha Isten utat keresett volna hozzám. Gyászomban nagyon haragszom rá, de hiszek is benne. Nem tudom mikor fogok újra bízni is benne. De ezek az események azért elég hidegrázósak voltak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!