A fekete macska tényleg valami földöntúli erővel bír?
Jó pár monda szól a fekete macskák természetfeletti erejéről,de ezek egyike sem nyert bizonyítást.
Azt viszont sokan állítják,hogy a macskák(színtől függetlenül) megérzik a halál közelét.
tényleg megérzik a halált.
a mamám macskája úgy búcsúzott el hogy felugrott az ágya és összekuporodott a szélén...utána leesett:(xd
papám szerint úgy búcsúzott el...
Az én kedvenc imádott macskám fekete volt,a neve: Galiba.
És a környéken mindenkit meghódított...
Állítólag,ha a gazdája vagy szerencsét hoz,nekem az volt.
Igen. Képes különböző hanghatásokkal (nyávogás, dorombolás) és gesztusokkal (dörgölődzés) gondoskodó ösztönöket ébreszteni a kiszemelt humanoidban, így - gyakorlatilag 0 hasznos munkáért vagy némi rágcsálóirtásért cserébe - az élete végéig gondoskodni fog majd róla. Hány másik állatfaj képes erre? Szerintem bármelyik színű egyed képes erre. Nekem az összes eddigi macskám ellenállhatatlan volt. :)
Na jó, komolyra fordítva a szót: nincs neki földöntúli ereje, de egy bizonyos földi erőből - az ún. pránából - állítólag (-> E. Powell) különösen sok van a macskákban. Ezért van 9 életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!