Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A fekete macska tényleg...

POLITOLÓGUS kérdése:

A fekete macska tényleg valami földöntúli erővel bír?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete találtam egy kis (kb 2hónapos) fekete, hosszú szőrű kandúr macskakölyköt, és befogadtam. Nagyon kezes és édes...

2013. ápr. 12. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó pár monda szól a fekete macskák természetfeletti erejéről,de ezek egyike sem nyert bizonyítást.

Azt viszont sokan állítják,hogy a macskák(színtől függetlenül) megérzik a halál közelét.

2013. ápr. 12. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

tényleg megérzik a halált.

a mamám macskája úgy búcsúzott el hogy felugrott az ágya és összekuporodott a szélén...utána leesett:(xd

papám szerint úgy búcsúzott el...

2013. ápr. 12. 15:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy gyönyörű fekete macskám, de nem volt semmilyen földöntúli ereje, sőt még kicsit buta is volt, mert állandóan kirohant az útra és végül elütötte egy autó. :-(
2013. ápr. 12. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Az én kedvenc imádott macskám fekete volt,a neve: Galiba.

És a környéken mindenkit meghódított...

Állítólag,ha a gazdája vagy szerencsét hoz,nekem az volt.

2013. ápr. 12. 16:00
 5/13 anonim válasza:
95%
Naná. Tudnak repülni, meg lézer szemük van mint szupermennek csak nem olyan gáz, meg tudnak falra mászni a tappancsaik puha részéből kinövő pókembertüskékkel, sőt ha nagyon öszpontosítanak képesek telekinézissel felrobbantani a fejedet. Szal sztem vigyázz vele.
2013. ápr. 12. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
De lökött vagy utolsó:D
2013. ápr. 12. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a macska nem földöntúli, de a belevetett hit annál inkább.
2013. ápr. 12. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Macskámnak van egy óriási fekete pötty az orrán. Ez is szerencsét hoz?
2013. ápr. 12. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen. Képes különböző hanghatásokkal (nyávogás, dorombolás) és gesztusokkal (dörgölődzés) gondoskodó ösztönöket ébreszteni a kiszemelt humanoidban, így - gyakorlatilag 0 hasznos munkáért vagy némi rágcsálóirtásért cserébe - az élete végéig gondoskodni fog majd róla. Hány másik állatfaj képes erre? Szerintem bármelyik színű egyed képes erre. Nekem az összes eddigi macskám ellenállhatatlan volt. :)

Na jó, komolyra fordítva a szót: nincs neki földöntúli ereje, de egy bizonyos földi erőből - az ún. pránából - állítólag (-> E. Powell) különösen sok van a macskákban. Ezért van 9 életük.

2013. ápr. 13. 12:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok, róluk, hogy látják a szellemeket. :)
2013. ápr. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!