Aki babonás, az szerint jelent valamit az, hogy egy fekete macska döglött meg a házunk előtt?
Megdöglött a balszerencséd.
Üdv,
Gerenda a tisztánlátó
Hát már komolyan gondolkodom azon hogy egy minden embertől elszigetelt termonukleáris támadás ellen védett bunkerbe megyek.És miért?Mert az ilyen középkori baromságoktól már a hajam hullik csomókban!Most komolyan!A 21. században élünk!Szerencsétlen mavska csupán fekete szőrzetet örökölt annyától,apjától!Nem a Sátán hívta elő egy kátránytóból hogy emberi életeket tegyen tönkre!Csupán fekete színű!
Mintha azt kérdeznéd hogy :elmentem egy temetés előtt,amin éppen egy fekete hajú embert temettek el.Jelent valamit?
Hát nem?
Egyébként hogy ne csak off-oljak:Nem,nem jelent semmit se.És nem jelent semmit se a fekete holló,varjú,egér,kutya és bogár halála se.Ezek az álatok egyszerűen csak:FEKETÉK.
Én szerettem valaha az állatokat, csak olyan sok minden történt, hogy már nem annyira szeretem őket, de attól, hogy így beszélek róla, az még nem jelenti azt, hogy poénkodok..
Lelki nagyságom nem hinném, hogy van, mert tán az emberek eltüntették belőlem a lelkem, mivel már semmi sem érdekel 4 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!