Egyik kedves barátom hollókat, varjúkat és fekete macskát "lát" amikor nincs is ott, majdnem mintha hallucinálna. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Van valami amit lehet tenni, hogy megszűnjön? Szegény így is paranoiás és teljesen kész van. Most is kettő nyugtatót már be kellett vennie.2012. aug. 18. 01:01
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de értelmes válaszokat várok!
2012. aug. 18. 01:33
4/12 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de agydaganatos betegek szoktak így hallucinálni. De az is lehet hogy skizofrén tünet, bár ez abban az esetben áll fent ha a látott "lények" beszélnek is hozzá. Egyéb tünete van?
6/12 anonim válasza:
Hát ha halucinál, az a mentális leépülés jele.
7/12 anonim válasza:
Stressz, kialvatlanság. Én szikrát, füstöt meg egereket láttam régebben (most lehet hülyének nézni vagy röhögni,de így volt), aztán mióta kicsit lassítottam a tempón is nyugisabb vagyok, elmúlt.
8/12 anonim válasza:
Ez nem olyan gond ami az ezotériára vonatkozik. Orvost kéne, hogy felkeressen.
10/12 anonim válasza:
A három felsorolt állat ebben a minőségben a Halál hírnökei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!