Aki babonás, az szerint jelent valamit az, hogy egy fekete macska döglött meg a házunk előtt?
Figyelt kérdés
Azért vagyok kiváncsi rá, mert én félig-meddig babonás vagyok...2013. jan. 28. 16:55
11/13 A kérdező kommentje:
Ok. :D Várom.
2013. febr. 7. 08:28
12/13 vistakri válasza:
Maga bolond tisztelt kérdező!
Mit pánikol már ezen a szerencsétlen állaton!
fejezze be és foglalkozzon a gyerekeivel ha van ha nincs és velem egykorú akkor csak tanuljon! és ne ilyesmivel töltse az idejét! 13/f
13/13 A kérdező kommentje:
Nem pánikolok csak kiváncsi vagyok és van nagyobb gondom is mint egy macska halála pl. egy állatgyilkos.. és lehet, hogy egykorú vagyok veled utolsó.. de nekem csak kémiából és matekból kell tanulnom.. többi no problem:D
2013. márc. 16. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!