Ez valami földöntúli?
Már régóta kísérletezek ingyen energiával, de még sosem sikerült energiát előállítanom. Ám mostanság egy új géppel kísérletezek és ennek már lett eredménye, nem energia de nem is tudom megmagyarázni mi lehet az. Előre is kérem hogy a viccelődők kíméljenek. Valami reális választ szeretnék.
A készülék indításakor a villanykörtén (aminek világítania kéne az Ingyen-energiától) egy kék fénylő hurok jelenik meg ami kilép a körte burkolatán és lassan halad a vezeték mentén a gép felé. Többször is megismételtem, és legtöbbször ez történt. Minden esetben megszakítottam a kísérletet mielőtt a "fény" a géphez ért volna, ám a legutolsó kísérletnél ez a fénylő szikra felém indult meg. Nagyon megrémültem.
Mi lehet ez? Nem akarom módosítani amíg rá nem jövök hogy mi is ez a jelenség.
A helyzet az hogy csak pár rossz minőségű fotót tudtam csinálni a telefonommal, azokat nem tenném fel de hétvégén áthoznak hozzám egy kamerát. Azzal megpróbáljuk a dolgot felvenni. Addig nem zargatom a dolgot. Eléggé rémisztő...
Amúgy ha több energiát tudsz előállítani mint amit elhasználsz akkor a gép önmagát is elláthatja, és így a különbözet az ingyen energia.
Pl.: Hidrolízissel, 350W energiával ellátsz egy aggregátort, akkor az már elég jó teljesítmény tud lenni.
Ilyen esetekben sincs ingyen az energia, mert a kémiai reakciókhoz felhasznált alapanyagokat elő kell állítani. Ez nem igaz akkor, ha korlátlan áll rendelkezésre ipari előállítás nélkül - pl tengervíz, levegő, stb.
Nem véletlen, hogy eddig még nem sikerült olyan folyamatot létrehozni, ami fenntartható lett volna. A többletenergia előállítása meg szimplán fikció, szerintem akármilyen üzemanyaggal próbálkozhatsz, a maximum egy 99% hatásfokú gépezet lesz, de én még a 80%-ot is kétlem a legtöbb esetben.
Mindenesetre várjuk a videót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!