Láttatok már fura élőlényt, amit nem tudtatok beazonosítani, hogy mi lehet, de nem e-földinek látszott, sürű fákkal teli erdőben, vagy akár az utcán? Nem láttatok sokat belőle, mert sötét volt esetleg?
Nemrégiben igen. Valamiféle hosszúkás testő állat volt (barna) és hosszú vastag farka. (de nem bozontos)
Felfelé mászott a dombon a bokrok alatt. Azt hittem valamiféle macska, de annak túl hosszú volt, róka pedig a színe miatt nem lehetett.
A többi állat meg a nagysága miatt kizárva...avagy nem ismerem eléggé.
Bicske környékén volt...
én láttam. van vamai bogár, vagy féreg, vagy én nemtom hogy mondjam... a wc-knben van, nagyon pici kb. 1 centi ha van és ezüstös színű.
olyan mint egy nagyon pici hal és úgy is néz ki mintha "úszna". a csempék közti fugán "úszik és mindig eltűnik a résben, de eddig csak este láttam.
fingatom nincs miféle állat lehet, de érdekelne. O.o
Első! Nem nyest volt véletlenül szegény pára?:)
Azt a rovar féleséget is ismerem, láttam már sokszor, de én sem tudom a nevét.
Én a múltkor az erdőben éjszaka olyan hangokat hallottam... Azt hittem, hogy egy kutyát láttam a háztól nem messze, de aztán a hangok elbizonytalanítottak. Mintha egy hiéna vagy sakál visongatott volna. Legalább 5 percen át csinálta. Kezdtem is félni rendesen.
00:55
De, tulajdonképpen lehet, hogy nyest volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!