Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beképzelem vagy tényleg van...

Beképzelem vagy tényleg van valami a házamban?

Figyelt kérdés
Hetek óta észlelek paranormális jelenségeket. Éjszaka suttogásra kelek. Mikor kinyitom a szemem sötét árnyékot látok ami pár másodperc után eltűnik. Váratlanul kapcsolódik Ki/be a tv. Tegnap elmentem vásárolni. Levoltak kapcsolva a lámpák. Mikor hazajöttem az összes lámpa fel voltq kapcsolva, ment a mikró és a tv. Beképzelem vagy Valaki tényleg szórakozik velem?
2021. júl. 23. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy orbitális kamu

Ma már egy rendes troll sztorit sem lehet kitalálni?

2021. júl. 23. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Hogy lenne már kamu 11-es?

Ha nem hiszed el ne ebbe a kategóriába olvasgass.

2021. júl. 23. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Gondolkozz már értelmesen, mindennek van oka, de végülis könnyebb ráfogni egy nemlétező dologra.

Ez ugyanolyan kitalálció, minthogy ürlények repkednek az égen. Pff, ide akkor miért nem jönnek? Mert nincsenek!

De ha mégis vannak, és olvassák ezt a kommentet, akkor jöjjenek ide nyugton, várom az egész ufó családot, meg a fél város szelllemét.

A TV-ben miért nem mondják sosem, hogy szellemet láttak, vagy a TV magától kapcsolt be? Mert ők normálisan gondolkoznak, és nem mesében éllnek, ahhol dzsinnek repkednek, meg teheneket rabolnak az ufók.

Téma lezárvam

2021. júl. 23. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
lezárva^^
2021. júl. 23. 23:14
 15/19 A kérdező kommentje:

"Ez ugyanolyan kitalálció, minthogy ürlények repkednek az égen. Pff, ide akkor miért nem jönnek? Mert nincsenek!"

Áhám. Szerinted Mi és CSAK mi vagyunk az egyetlen olyan bolygó, ahol kialakult az élet?

Erre elég Kevés az esély

2021. júl. 24. 01:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

13 "Gondolkozz már értelmesen, mindennek van oka"

A szellemek.

" de végülis könnyebb ráfogni egy nemlétező dologra."

Sokan látták. Rengetegen a világtörténelemben. Occam borotvája : sokkal valószínűbb hogy szellem volt, mert az könnyen mozgat tárgyakat. A valószínűtlen az, hogy random reccsenések egybeesése

Ezen gondolkozz el

2021. júl. 24. 01:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Jó, akkor megpróbálom más szemszögből nézni a témát.

Ha léteznek, és itt vannak, akkor én miért nem láttam soha? Már 3 házban laktam, sosem volt semmi természetfeletti. Pedig a mostani házamban is régebben valaki öngyilkos lett. Mégsincs itt a szelleme.

2021. júl. 24. 01:34
 18/19 anonim ***** válasza:

>Szerinted Mi és CSAK mi vagyunk az egyetlen olyan bolygó, ahol kialakult az élet?<

Nem, arra értettem, hogy a földön nincsenek. Attól még máshol lehet akár értelmesebb létforma is, mint mi. Csak szerintem az hülyeségnek hangzik, hogy az ufók köztünk sétálnak.

2021. júl. 24. 01:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17, lehet hogy még nincs kinyitva a harmadik szemed, vagy pont nem izgat az ilyen téma.
2021. júl. 24. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!