Este, félhomályos szobámba tükörbe nézve, gonosz arc néz rám. Mitől lehet ez, beképzelem és a félelmeim látom?
Mitől lehet ez, beképzelem és a félelmeim látom, vagy tényleg valami természet feletti dolog?
Van hogy megválltozik az arcom, szemeim tekintetem..
Ha most eljezded 's eleget iszol ,tartod a' legjobb szintet ,akkor estére a' tükröt sem fogog látni ,nemhogy a' monitort !
Én is így védekezek az ártó lényektől !
Voltak traumáim régen igen..
De viszont ez nem csak képzelődés, párom is figyelmeztetni szokott amikor megválltozik aszs arcom a szemeim máshogy beszélek, és multkor mondta nézz bele a tükörbe, látod? Mondom igen.. Akkor vettem igazából erről tudomást.. Nem hiszek az ilyenekben, de nem értem mi lehet ez..
Kettő szemèlyisèged van. Ezek olyanok mint egy èrme kèt oldala. Az egyik inkább racionális a másik pedig teljes mèrtèkben emocionális. Az elfolytott èrzèsek alakítják, konkrètan azokból van. A racionális szemèlyisèged pedig tudatosan megválasztott gondolatokból.
Javaslom, hogy gondolkodj el kettő kèrdèsen, mert az ezekre adott válaszaid határozzák meg, hogy ki vagy mi vagy. Mit gondolsz a világról? Mit gondolsz magadról? Milyennek látod a világot, ès milyennek látod magadat?
Ilyent én is szoktam érezni. Bár engem még nem figyelmeztetett senki erre.
Belenézek a tükörbe, és mintha valaki más nézne vissza. Rémisztö.
Aztán van, hogy pár percig csak nézem magam meredten és aztán mint akit fejbevágtak, kapcsolok, és elmegyek onnan.
Biztos, hogy a tükör torzít?
A # 5/
Bocsánat, nem így akartam!
Biztos, hogy a tükör torzít?
A #5 kommented szerint semmit, ami történik veled, nem átsz jónak.
Tanítsd meg magadat örülni az apró dolgoknak, mert a nagyok abból állnak össze!
.
Minden, amit a tükör mutat, természetes, a fizika törvényei szerint való, tehát balgaság természetfelettit keresni benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!