Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon csak beképzelem?

Vajon csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Valami nagyon meg változott benem olyan értelemben hogy mostanábaa nagyon el kezdtem ragaszkodni anyukámhoz többet akarok vele lenni meg szinte mindneeki mással iss ez elött meg el voltam egyedül is és félek hogy ez amiatt van hogy jönni fog valami nagyon rossz váratlan dolog amit igy megéreztem ez lehetséges ???
2016. febr. 19. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kerdezo!

Szerintem az ember elete valtozik,ahogy telik az ido a fejunk folott. Pont ugy,ahogy vannak sikeresebb,ilketve sikertelenebb korszakok az eletunkben,ugy az emberekbez valo viszonyaink is valtoznak. Nekem is voltak/vannak hasonlo idoszakaim mint neked,ez termeszetes,ne gondold tul!

Szep Napot! :)

2016. febr. 19. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. febr. 19. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A hormonok játszanak veled, legóznak.
2016. febr. 19. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem az mássban is megnyilvánulna de azért kösz
2016. febr. 19. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Elanyásodtál...
2016. febr. 20. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ember érzete nem egy örökre meglevő,hanem egy állandóan változó. Ahogy múlik az időd,csodálkozni fogsz azon,hogy mennyire más érzettel gondol valamire,mint néhány évvel korábban

Azért van földi létünk,hogy tanuljunk.

2016. febr. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!