Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy tényleg a...

Elképzelhető hogy tényleg a védőangyalom segít vagy ez csak szerencse és csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én hiszek a védőangyalokban és hiszem hogy az enyém tényleg mellettem van. Már egy ideje érzem hogy itt van velem és segít nekem,lehet hülyén hangzik de többször segített nekem,megvédett,mintha egy hatalmas védő hálót vont volna körém. Többször éreztem melegséget a szívemben és olyan volt mintha valaki átölelne. Nem értek az ilyenekhez,nem tudom mi ez csak ezt tudom h elég sűrűn van ilyen és én csak arra tudok gondolni hogy ez csak a védőangyalom lehet. Nem értem mért véd ennyire hisz nagyon meg se érdemlem. Mit gondoltok erről? Normális válaszokat várnék. Köszönöm.

25/l

2014. febr. 28. 20:08
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia. Nem, nem vagy hülye.:) Ezek a dolgok mindig léteztek, és létezni is fognak. Sokan nem hisznek benne, de valójában mindenkinek van egy védőangyala. Neked is.:) Azért vannak,hogy segítsenek neked, és a tudadot alatt "súgjonak" neked, vagy vezessenek a jó úton. Sok ember hülyének tart, és itt is olyan válaszok fognak érkezni,hogy "ugyanmár,hülyesé" vagy hasonlók..De nem, ezek a dolgok léteznek, és az nagyon jó ha érzed őket. Én látok. Áldással születtem a Földre, és kapcsolatba tudok kerülni a tulvilági dolgokkal. Írj üzit, ha bármi kérdésed van. Szívesen segítek, hisz' ez a feladatom.:)
2014. febr. 28. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel .Érdekesnek hangzik a képességed. Olyan fura tényleg hogy ennyire segít nekem ,hisz tényleg nem érdemlem meg.
2014. febr. 28. 20:23
 3/3 Firedoom ***** válasza:

Szoval :) egyszer mar beirtam csak elme t a net :D valoszinuleg az akkpri jobban sikerult, de ki tudja :D

Nem hiszek az angyalokban, ugy mint ti, a nezopontom mas, nem vagyok szkeptikus, de nem hiszek el mindent. Vedett vagy e? Lehet. En igy gondolkodom(egyszer mar leirtam egy masik kerdesnel, de olyan jol sikerult, hogy leirom itt is:D): hiszek a termeszetfelettiben, DE a kovetkezo fele keppen: a termeszetfeletti korbevesz minket, egy testetlen alaktalan energia, hatalom. Hatalom hiszen iranyit minket, formal, vezet, elpusztit, segit. A tiszta energia alakot olthet, lehet a golyo ami megoli a katonat, lehet a kotel ami megmenti a hegymaszot. Nalad a 2.eset dominal, vedett vagy. Nem erdemelned meg? Miert nem? Nem az a tiszta aki napi 2 szer jar gyonni, a szellemi tisztasag teljesen mas, akkor vagy jo ember, akkor erdemled meg, ha kihozod magadbol, a kornyezetedbol, masokbol, a maximumot, a legjobb enjuket.

Remelem segitettem valamelyest, ha nem ertesz egyet, kerdesed lenne ezer orommel valaszolok. ;)

16/f

2014. febr. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!