Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nekem is szerencsét hozna?

Nekem is szerencsét hozna?

Figyelt kérdés
Kezdodik a vizsgaidoszak. Barátnomnek vagy egy kabala karkotoje, ami eddig tényleg szerencsét hozott neki és megvédte minden rossztól. Nem nagyon hittem eddig az ilyenekben. Most oda akarja adni nekem, hogy nekem is szerencsét hozzon. Mivel eléggé parázok, így belegondoltam, hogy akár segíthet is. Olyanra szeretnék rákérdezni, hogy nekem is szerencsét fog-e hozni, és ha visszaadom neki, akkor ugyanúgy szerencsét hoz majd neki is, vagy "elveszti" az erejét?

2014. jan. 5. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom, hogy ez a karkötő mégis hogyan védene meg bárkit is egy aknavetővel szemben? Sehogy? Akkor nem működik:)
2014. jan. 5. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szóval felsőoktatásban tanulsz, de olyan babonás vagy mint egy 16. századi parasztasszony. Tanuljál. Az segít a vizsgákon.
2014. jan. 6. 01:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem A 666-os karkötôm megvédett, nem fogtam fogadni, de egy ezrest rá, hogy meghalsz.
2014. jan. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!