Meg érzem, ha egy csajnál van esélyem vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Ritkán érzek ilyet, 2x már bejött viszont mikor mélyebb beszélgetésbe kezdtem velük és most egy lánynál megint hasonlót érzek, lehet akarna valamit?2021. máj. 17. 18:16
1/8 anonim válasza:
Egyszerűen csak felismered mi a szituáció. Gratulálok, te egy átlagos ember vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
De kb annyiból, hogy hogy néz?
2021. máj. 17. 18:30
3/8 anonim válasza:
Ha már néz, az egy jel, hogy ideje lenne bemutatkoznod!
4/8 anonim válasza:
Nem hiszek ezos szarokba, de vannak ilyenek, ha valakivel sok időt töltesz utána ki ismered annyira, hogy befejezed a mondatait.
3. Nem minden esetben, van amelyik nézésnek van egy "íze", meg van az a biztos dolog mikor beszéd közbe leblokkol a nézése azt be laggol a csaj, az tényleg 100%
5/8 anonim válasza:
Pasik😀 olyan cukik vagytok, hogyazt hiszitek tudjátok mire gondol egy csaj 😀. Egyébként meg milyen pasi vagy te? Esély mindig van, szedd már össze magad 😎.
6/8 anonim válasza:
5. Ti pedig azt hiszitek ti döntötök, csak nem tudjátok, hogy mi adjuk ki a lehetőségeket, amikből választhattok :D
7/8 anonim válasza:
Kedves 6os!
Kérdező azt írta hogy abból hogy néz tudja bejön-e nála. Tehát a nő annak jelez akit választ, ti akkor megindultak. Mi meg jófejek vagyunk és hagyjuk hadd higgyétek azt hogy ti irányítotok. Ha csak szexre vágysz, akkor jó játékot kérdező 😎! Ha többre akkor azért szintet kell lépni, de szerintem te még fiatal vagy, ráérsz.
8/8 anonim válasza:
Ahány lánynál nem volt gond az ismerkedés láttam a szemén, de ez elvileg mindenkinél ígyvan, egyszer kiírtam gyk-ra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!