Honnan lehet felismerni a fénymunkásokat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, magam is fénymunkás vagyok, de nem tudom hogyan lehetne ezt biztosra megállapítani, anélkül, hogy csak bebeszélném magamnak.2021. júl. 1. 21:42
41/45 anonim válasza:
Értem, szóval mindenki hülye és mentális beteg rajtad kívül, Szervizmérnök úr 2.0
42/45 anonim válasza:
... Nincs ilyen, hogy fénymunkás. Tudom, hogy mindneki próbálja magasabb rendűnek, kiválasztottnak érezni magát, ezáltal valami értelmet találva a sivárnak és üresnek tűnő életnek. Ha van olyan, hogy fénymunkás, akkor az AKÁRKI lehet! Mindenkinek van lehetősége (valamennyire) önzetlennek lennie, segíteni másoknak (anélkül, hogy ezt bárki orrára kellene kötni, hiszen akkor nem önzetlen). Persze van akinek a személyisége pl alapból közelebb áll pl egy ápolói hivatáshoz, de mindenki a maga eszköztárával tud segíteni. Viszont ez a másik bolygóról jöttem, nem ember voltam, vagyok dolog ez megérne egy kisebb könyvet is. Tudom, hogy senki nem akar ember lenni, mert sok a gonosz, rossz indulatú ember és senki nem akar ezzel azonosulni, meg mindenki különlegesnek akarja érezni magát, az emberi élet szürkének és unalmasnak tűnik, de azok az emberek akik megpróbálják kivonni magukat ezalól semmivel sem jobbak. Elmenekülni egyszerűbb, mint szembe nézni az igazsággal és erőfeszítéseket tenni. Nem szégyen embernek lenni. Úgy embernek lenni, hogy nem az alját képviseled kifejezetten dicséretes dolog. Valahogy mindenkinek szembe kell nézni a saját démonaival és rájönni, hogy a menekülés nem megoldás, csak késleltetés. Lehetsz csak simán jó ember is, nem kell angyanlank meg gyíkembernek lenni ahhoz hogy különleges és segítőkész legyél. A másik problémám, hogy maga a fénymunkás is egy New age fogalom. A fénymunkások akik ennek vallják magukat álltalaban New age rituálékkal akarnak segíteni: reiki, kártyajóslás, energiagyógyászat, szellemekkel való kommunikáció és társai. Ezek valójában nem hogy nem segítenek senkinek, de inkább csak bajt hoznak arra is aki csinálja és arra is akinek csinálják. Miért nem hallottam eddig olyan fénymunkásról aki ápoló, sebész, mérnök, pszichológus, egyetemi tanár stb.?
43/45 anonim válasza:
Levitálnak meditáció közben. De én még ilyent nem láttam, úgyhogy nem hiszem el senkiről addig hogy fénymunkás.
44/45 anonim válasza:
Mennyit fizet 8órában ez a fénymunkás pozició.ÉRDEKEL.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!