Honnan lehet felismerni a fénymunkásokat?
Szerinted mi az a pont, ahol elmegyógyintézetbe zárunk embereket?
31 igazából szerintem közép sulitól bárki, más nem akárki.
Ki alapjáraton kattos
Ki az idő múlásával (trauma, stressz, ideológiák…stb)
Ki a kattosaktól lesz kattos.
Ez van, a világ maga az elmegyógyintézet. Mert az se normális aki szerint a falakon kívül minden rendben van…
Aki így gondolkodik
"Ez van, a világ maga az elmegyógyintézet."
az már megérdemli.
Szeretnél a kérdésre válaszolni, vagy csak bohóckodsz?
Te szeretnél a kiírt kérdésemre válaszolni, vagy csak az érdekel, hogy kerülhetsz be egy elmegyógyintézetbe? Utóbbi esetben javaslom, hogy írj ki saját kérdést.
SZÓVAL ezt szeretném megérteni.
Kiírsz egy kérdést ahol a válaszok fele értetlenkedés vagy troll.
AZTÁN nem vagy hajlandó válaszolni a kérdésekre, ami arra szolgálna, hogy az emberek megértsék amit kérdezel.
MAJD felháborodsz, ha valakinek ez a magatartás nem tetszik és provokálod a másikat.
Nem szégyenled magad?
Anyukád erre tanított?
37
Gondolom akkor 31 és 33 is.
Udv itt 32.
Nyugi és chill, az a baj hogy belementek a játékba. Szeretném felhívni a figyelmed ez itt az ezo a fanatikus vakhitnek, a troll szkeptikusok, a valamennyire komoly komolytalanok melegágya.
Ha felcsesz it valami akkor jusson eszedbe mit is írtam (32)
Megkattansz te is😉
Kérdező ezek szerint van meg dolgod vele bőven. Részemről mind azok vagyunk fény munkások es árnyjátékosok jing jang, pozitív negatív gondolatok cselekedetek stb.
Kaptok tőlem egy piros lapot osszátok el…
"Nyugi és chill, az a baj hogy belementek a játékba."
Szóval az, hogy esetleg félreértettük egymást és meg kellene beszélni, az játék?
"Szeretném felhívni a figyelmed ez itt az ezo a fanatikus vakhitnek, a troll szkeptikusok, a valamennyire komoly komolytalanok melegágya."
"Kérdező ezek szerint van meg dolgod vele bőven."
Szerintem meg a kérdező nem ismeri a magánéletem és nincsen joga megmondani, hogy hol legyek és mit csináljak.
Még itt gyk-n sem.
"Részemről mind azok vagyunk fény munkások es árnyjátékosok jing jang, pozitív negatív gondolatok cselekedetek stb."
Aham, de a kérdező szerint ők kicsodák?
Plusz semmi értelme sincs, hiszen ide mindenki besorolható és nem tesz semmi újat. Erre már léteznek szavak.
"Kaptok tőlem egy piros lapot osszátok el…"
Ha moderátornak próbálod magad kiadni, nem fog sikerülni.
Főleg ezen szöveg alapján egy középutas kispista vagy, szóval amíg nem próbálsz meg rendes beszélgetést folytatni, csak elbeszélni a másik mellett, nem fog sokat érni a szavad.
😂😂😂 imadlak
“Szerintem meg a kérdező nem ismeri a magánéletem és nincsen joga megmondani, hogy hol legyek és mit csináljak.
Még itt gyk-n sem.”
Ezt nem tudom mire írtad mert amit be idéztél azt konkrét a kérdezőnek írtam a kérdező kérdésére. A piti vitatok nem izgat, csak jelzem hogy tok felesleges… 🤷De ha neked jó akkor bocs hogy beleszólok.
"Kaptok tőlem egy piros lapot osszátok el…" Ez meg poén két sárga lap egy piros lap. Ugye?
Más ti ketten vitáztok az egy egy sárga. Szóval ez utal a #31 re.
De hogy te is értsd csak egy bolond vitázik egy bolonddal 😄
Az hogy kinek a szemszögéből ki a bolond az megint nem számít. Így is- úgyy is mindenki azt hiszi önmagának van igaza mindenki más hülye.
Modizásról, pontozásról szó sincs csak egyszerű logika. De ki hogy veszi.
“Szóval az, hogy esetleg félreértettük egymást és meg kellene beszélni, az játék?”
Igen, mindig az. Főleg ha adok kapok eszosztas. Persze meg lehet beszélni de igazából játék a szavakkal. Ha ugyan úgy értenénk a dolgokat nem lenne mit félre érteni és nem kene miről mit megbeszélni, szerintem.
Pl ez a kérdés, szerintem tok fölösleges. Jó gondolat egy tok általános dologra. A jó szándékra vagy tudom is mire. Ami ha nem mindenkiben de legtobbunkbe megvan.
De mégis vitat szül, mert valaki(k) ezzel akarnak kitűnni. De minek? Spiribb vagyok mert a jóságommal simogatom az egom.
(Gondolom ezt takarná a #31)
Na de #32
Van az idealizált norma, az átlagos, a normális aminek igen kevesen tudnak megfelelni. Ergo a kul világ sem normálisabb. Kesz kaosz a világ… mindegy is igazából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!