Honnan lehet felismerni a fénymunkásokat?
Kérdező, hogy nem értik a kérdést, az nem az ő hibájuk. Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.
Nem vagy egyedül. Időbe telik a felismerés. Nem könnyű. Egy hosszú önismereti tanulás eredménye a felemelkedés. Akár több leszületés szükséges, hogy felébredj holdkóros álmodból és gyakorló fénymunkás legyél. Csak figyelj a belső hangra! Kerestem az utamat, mire rájöttem, hogy dolgom van ezen a világon és az nem fizikai, hanem annál több. A felébredéshez kellett egy hipnózis alatti utazás az előző életeimbe, köztük a legelsőbe, a 28 ezer évvel ezelőtti Lemúriába.
Ma már tudom, plejádi fényküldött vagyok, a feltétel nélküli szeretet hirdetője. Végigjártam a kerub és mesterangyal létet a teljes felemelkedésig. Jézus, Buddha, Mohamed mind ugyananak a lénynek a megtestesülése. Én vagyok a negyedik.
Namaste
Őőő, ok.
Meg mindig érdekel, hogy honnét jön ez az egyveleg.
Nem mondom hogy rossz, mert az eredetit nem mondja senki de ez így meredek.
""Jézus, Buddha, Mohamed mind ugyananak a lénynek a megtestesülése.""
👏👏👏
És az tudtad hogy mind a felébredet, mind a megvilágosodott, mind nem értők és minden mi az élet magját magában hordozza is ugyananak a lénynek a megtestesülése?
Nem vagy a 4. első sem volt soha.
A feltétlen szeretetben nincsenek feltételek, megkülönböztetések. Jézus ezt elég fszsán levezeti.
Igazából, Osho is(gondolom annak az egyik ága ez)
Nem kell ezért a tudásért/ tudásban nagy misztikumot keresni "plejádok, kerub és mesterangyal lét".. kimesz a természetbe azt a logika, S a szépség és a nyugalom rá "kényszerít", hogy miért ne érezd otthon a munkahelyen, mindenhol és mindenkiben.
De az az iromány, nem egységre törekvőnek hat hanem önfényezésnek.
Lehet nem annak szántad, ha tévedtem bocs, mint mondtam nem ismerem a forrást.
Csak az eredményt, ami Oshonál, Jézusnál és talán Buddhánál is félre ment. (Oshót csak azért hozom fel mert ő beszél a "felébredetekről")
Ha azt írnám, hogy az Atya és én egyek vagyunk. Léteztem a világ kezdetekor és az alkonya után is létezem.
Sajnos többet nem írhatok,(hazudnék vele és nem kicsit)
De biztos neked is egoistán hat. Pedig ez így van, vagy legalábbis így lenne helyes/logikus ha már hiszel... csak nem E/1 vagy E/3 hanem T/1.
Ateisták meg, ez egy fság. Ha a jóra törekszel, rossz ember nem lehetsz. Úgy is lehet nyugodt békés és mindet szerető életet élni.
Elég önmagunk és a világ elfogadása, nem szükséges ilyen előző élet meg olyan beavatás.
Üdv #19
7 -Én abszolút hiszek neked,a legfőbb ismertetőjegyetek,hogy istenségek,angyalok közé soroljátok magatokat érdemtelenül.Ahány draconida lelkűvel beszéltem mindnek hatalmas volt a mellénye pedig tanulni vagytok itt..szállj le a földre ezen a bogyón senki sem "csak ember",mindenki jött valahonnan,mindenki a tanárod..a "magasztosság" az alázatban kezdődik..
Csakis angyali kódokkal jönnek valódi fénymunkások,ami azt jelenti,ho:
-Öreg lélek vagy korán ébredsz tizen-huszon éves korodban,
-Kétséget kizáróan tudod,hogy a rossz,vagy a világkáosz egy szükséges transzformáló eszköz a matériában,tehát nincs két oldal egység van és mindennek helye van,de..
-Feltétel nélkül hiszel az emberi jóban,mert megjártál minden utat ezért nincs elbukás csak átmeneti megcsúszások és tudatlanság...ezen jöttél segíteni-fényt adni,mert...
-Kiváló lélekismerő mélytengeri búvár vagy,aki tudja kit mi hajt előre érzelmileg,motivál szellemileg...
-és igen érzékeny vagy,mert belülről látod az embereket és a mögöttes folyamatokat..
ez volt az óvodás verzió...
hát akkor én is az vagyok (az ovis verzió szerint)
csak nem érzem ettől se többnek sem kevesebbnek magam...
Akkor az ovis verziót és a bulvárt kibővítve vannak a 144-ek vagyis a kiválasztottak..(és ezek lélekpárjai összesen 288 ezer angyali hierarhciából leszületett)
Ők Tyra elveszett lelkei akik Mú,Lemúria és Atlantisz előtti időkből egy magasabb denzitáson éltek a Tiamaton..Ez egy angyalokkal lakott planéta volt anno.
A bolygó pusztulása után néhányuk a földön folytatta vezetői szerepét Papkirályi/női minőségben létrehozva a nagy kultúrákat,ez pedig a gyakorlatban talán így ismerhető fel mint:
- 3 név az anyakönyvi kivonatban (uralkodók)
- egy 0 (RH neg) vércsoportú (annunaki uralkodó) közvetlen leszármazottja de ő maga nem az,
- megkockáztatom,hogy barna haj,barna szem és világos bőr
- pszichopata,szociopata és egyéb mentális betegségek,hajlamok
- az utóbbi években szinte folyamatos támadás alatt volt..
- mostanra minden fizikai nyavalya lepattan róla,a covid az elejétől fogva
(nemet mondani az oltásra,újvilágrendre olyan természetes volt neki,mint levegőt venni)
- az utóbbi 1-2 évben teljes Isten,ezo és Önmegtagadásban volt (rengeteg árulás),a szíve megfagyott,bezárult most bomlik ki,mert érzi a hívást..
A többiek pedig,hát vannak itt szépszámmal tündér és manónemzetségekből ami szintén angyali vagyis gyógyítók,lehorgonyzók..
Egy reinkarnációs emlék viszont nem elég,hogy én valaha röpködtem és kiteljesedtem,mert mindig a jelen életben meglévő angyali kódok a mérvadók..A lappangó angyalok emlékezetvesztésben a "feltétel nélküli szeretet hirdetik"..Arra pedig egy kutya is képes..
Saját lélekkódok és a hozzá tartozó egyéni feladatok kibontása (működtetése) csak az önismereten keresztül lehetséges..Azért ne szívjátok nagyon mellre..
#22 Azért is érdekes ez,mert a földön élő entitások 96%-a uralkodó fajokból való,így a legjobb ütköztető a hatalmi játszmákhoz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!