Honnan lehet felismerni a fénymunkásokat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, magam is fénymunkás vagyok, de nem tudom hogyan lehetne ezt biztosra megállapítani, anélkül, hogy csak bebeszélném magamnak.2021. júl. 1. 21:42
3/45 anonim válasza:
Mindig éreztem, hogy nincs valami rendben velem. Furcsa álmaim voltak az előző életemből és időnként érzem egy entitás jelenlétét a környezetemben. Voltam látónál, aki felnyitotta a 3. szemem és ráébredtem a küldetésemre. A Fiastyúk csillagképből érkező plejádi fénymunkás vagyok. Ha kérdésed van, írj privátot.
7/45 anonim válasza:
Nagyon sok nemember él köztünk a Földön ilyen vagy olyan okból. Leginkább leszületett angyalok és más fényküldöttek, kisebb számban valamely istenség megtestesülése és ritkábban sárkányok (pl. én) akik emberként élnek itt.
A legtöbb semleges az emberekkel, mások kommunikálnak, ha érzik, hogy érzékeled őket az aurádon kívül. Egyet biztosan mondhatok, ha valaki hív egy angyalt segítségül valamilyen ügyben, mindíg kap segítséget, csak nyitottnak kell lenni.
9/45 anonim válasza:
7-es, ez a skizofrénia nálad előrehaladott állapotban van, kedves sárkány?
10/45 anonim válasza:
Láthatósági mellény van rajtuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!