Tudatos alvásparalizís?
De van
Amikor ébren maradsz, nem mozdulsz es a tested elalszik
Csak nagyon fájnak a merev izmok
Az asztráltesred csúszott arrébb, annak a mozgását érezted. Mivel ezt nem ismerted fel, próbáltál úgy mozogni, mintha a fizikai testedet mozgatnád, ez eröt von el, vagyis feleslegesen erőlködsz, ez okozza a fárasztó, kellemetlen érzést.
De lehet az is, hogy egy félálom szerű állapot volt, hasonló ahhoz, amit az alvajárók élhetnek át, az agyad álom hatérán volt, de valójában mozogtál, azért volt elmozditva a telefonod .
Én nem tudok arról, hogy lenne tudatos alvásparalízis.
Az alvásparalízisnél alapból "ébren" vagy, a tested alszik, nem tudsz mozogni, csak a szemeidet tudod mozgatni. De ez egyszerűen sima alvásparalízis. Tudatos álmodás van még, de az nem paralízis..
Az megint más, ha alvásparalízised van és te már rájössz közben. Viszont a "tudatos" szócskát általában akkor használják, amikor tudod irányítani hogy mi történik. pl: tudatos álmodás. Tudatában vagy hogy álmodsz, TE irányítod a dolgokat, történéseket.
Alvásparalízisnél -tudtommal- nem tudod irányítani a történteket, legalábbis én nem tudtam, hiába akartam.
Egyébként szerintem neked ez nem paralízis volt, hanem egyszerű álom. + dolog, hogy paralízis közben szinte -ha nem teljesen- lehetetlen mozogni, egyedül az ujjaid hegyét tudod, de azt sem mindig. Nem véletlenül hívják paralízisnek, le vagy úgymond bénulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!