Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meghalt a nagymamám esetleg...

Meghalt a nagymamám esetleg valami tippet tudtok adni, hogy hogyan dolgozzam fel? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött,hogy az unokatesóm apja megfertőzte a korona vírussal és egy hónapon belül meghalt. (Már három napja nincsen köztünk)

2021. márc. 28. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadnod, hogy ott jó helyen van ahol van. hiányzik, biztos, de engedd el, tudnod kell, hogy már minden szemvedésének vége. Ezáltal meg nyugszol. Kötődsz hozzá. De többé már nem tudsz, Ő már nincs köztünk, minden kapcsolat megszűnt közted és közte. Ezt a dolgot kell tudatositsd, elfogadd. Lassan már "természetes" lesz, hogy már nincs. Fura, de így van.
2021. márc. 28. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Részvétem!

Az idő segít feldolgozni. Most ne akarj túllenni rajta, legyél szomorú, gyászolj! Van egy olyan módszer, hogy ki kell jelölni egy dátumot, ameddig gyászolsz, addig éld meg a bánatot, de közben gondolj arra, hogy a kijelölt időpont után ismét boldog leszel.

Amennyiben hívő vagy, segít a tudat, hogy a nagymamád már boldog és nem szenved.

2021. márc. 28. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2021. márc. 28. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem! Az idő fog segíteni.
2021. márc. 28. 21:14
 5/8 Grimfox ***** válasza:
100%
Értékeld a bánat érzését is, mert ez a szeretetből fakad, amit iránta érzel(még most is, hiába távozott). Ez a fajta bánat szép, mert szeretet az alapja, és nem szenvedés. Igyekezz inkább örülni az együtt eltöltött időnek, mint elmerülni abban, hogy elvesztetted.
2021. márc. 28. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A hátamon feláll a szőr ettől a kérdéstől, hogy "hogyan dolgozzam fel?"Sehogy ne dolgozd fel, pláne 3 nap elteltével, gyászolj! Majd "feldolgozódik" magától, nem neked kell!
2021. márc. 28. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező, a kérdésed meg nem válaszolt részére szeretnék reagálni.

Bocsáss meg annak is, akiről úgy hiszed, hogy tehet a nagymamád haláláról. Az ember kismiska megértésben, és a mi és hogyan és miért történt ez megfejtésében.

Nagymamádnak elérkezett az ideje. Ez az, ami bizonyos.

Ha nem lett volna időszerű a távozása, ez nem történik meg.

2021. márc. 28. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tudom, régi kérdés. Remélem jobban vagy. Az én nagymamám most halt meg. Sajnos a legszörnyűbb az, hogy lehet, hogy még tegnap, vagy tegnapelőtt. Nem tudjuk. Alig pár órája kaptam a hírt, hogy úgy talált rá egy családtag. Azóta nem tudok semmit, és talán még nem is akarok.

Borzasztó érzés. Karácsonykor láttam utoljára, mindig terveim voltak vele, mindig úgy gondoltam rá, mint akivel még sok időnk van együtt. A jövő héten is ott lesz. Tavasszal is ott lesz. Az eszemmel tudtam, hogy bármikor vége lehet (nagyon-nagyon idős volt), és mégis. Majd hozok még folyékony szappant, majd kitakarítom megint a fürdőjét, majd a nyáron rendbeteszem a kamráját, majd visszaültetem neki a tulipánhagymáit, majd amikor legközelebb jövök, majd... Azt mondta, majd valamikor süt még nekünk valamit, ha elfogynak a karácsonyi sütik, majd...

Örülök, hogy legalább néhány nappal ezelőtt még láthattam. Jó volt nála. Annyi minden nem valósult meg... Olyan sok mindent szerettem volna még, és annyira szerettem volna elbúcsúzni! Nem tudtam elbúcsúzni. Nem voltam ott. Nélkülem volt ott. Bárcsak vele lehettem volna! Nagyon fáj. Tényleg jó lenne, ha egyszer még találkoznánk valahol.

Utólag is nagyon sajnálom, és részvétem. És ne haragudj, hogy ide öntöttem ki a szívemet, ha még itt vagy, remélem nem téptem fel sebeket benned.

2023. jan. 3. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!