Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
csak az fél a haláltól akinek nagyon szép az élete, és mivel nekem annyira nem habostorta nem félek tőle. egyébként hiszek a lélekvándorlásban szóval nekem a halál nem vég hanem pont hogy egy kezdet:) egy másik élet kezdete ahová már bölcsebben és tisztábban születek, de csak akkor születek oda ha itteni életemben való vezeklésem nem elég ahhoz hogy ledolgozzam a karmámat
2010. aug. 20. 09:24
 22/29 anonim ***** válasza:
22%

helló.

A halál igazság szerint egy pillanat...és a születés ellentéte. S általában olyan emberek félnek ettől, akik ragaszkodnak mostani életükhöz(legyen az bármi ebből). Magyarul féltik elveszíteni saját érdekeikben álló dolgokat, legyen az család, pénz, sport...bármi, azokat amik állítólagos boldogságot hoznak, s ha azt is, csak múlót. Ha az emberek ismernék a valós ezoterikus tanítást, mondhatni az élet igazságát(emberi szinten persze), akkor máris észrevennék, hogy félni nincs is okuk...legyőzhetnék a halált, akárcsak Jézus Krisztus. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 21. 10:31
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
nekem már jól jönne a halál
2010. aug. 21. 19:18
 24/29 anonim ***** válasza:
42%

Azt hiszem, hogy nem félek. A halál egyenlő az identitás feloldódásával, és egyesülés igaz Önvalónkkal. Az "élet" az örökké létező EGY fizikai megnyilvánulása, a tudat tükröződése, mint a nap fénye egy vödör vízben, de az nem a nap, csak a tükörképe! Amikor a víz elpárolog, eltűnik a fénye a vödörből, de ez a napot mit sem érinti.

Így térhetünk vissza az illúzióból a valóságba:)

2010. aug. 25. 07:03
 25/29 anonim válasza:
31%
a szeretteim halalatol felek. az en halalommal csak annyi lenne a bajom, hogy nem lehetek veluk,es h nekik nagyon fajna.
2010. aug. 25. 10:32
 26/29 anonim válasza:
57%
Igen, félek, de van kikre számítanom, Ők nem mások, mint Jézus, Mária, József, Őrangyalom! És hiszem, remélem, hogy halálom után Jézussal fogok találkozni. Mint ahogy Ti is remélhetitek ezt. Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled. áldottvagy Te az asszonyok között és áldott a Te méhednek gyümölcse, Jézus! (A halálfélelemért szeretném ezt az imát fölajánlani) Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek Szent Anyja, imádkozzál érettünk bünösökért most és halálunk óráján! Ámen! :) Köszönöm!
2010. aug. 26. 14:11
 27/29 anonim válasza:
100%
Amúgy sejtem, hogy milyen a halál, hiszen elég sokat szenvedtem már. Viszont a ,,feltámadás" reménye mindig ott van. :) Sőt, be is teljesedett. :)
2010. aug. 26. 14:13
 28/29 anonim válasza:

IGEN IS MEG, NEM IS!

A pszichológiában, széles körben elterjedt dogma hogy minden félelem a halálfélelemre vezethető vissza. (?)

Mindenki örülhet, aki még nem élt át közvetlen erős halálfélelmet. (!)

De az ne örüljön az aki, egy életveszélyes helyzet után az, az egészségesnél jobban hidegen hagyta őt. - ismertem olyant, akin egy a városban megengedettnél jóval gyorsabban haladó autó visszapillantójának a csúcsa karcolt végig a hátán, miután az autó előtt áthaladt a zebrán, és az illetőt ez a legdelejesebb mértékben hidegen hagyta, a néhány centivel megúszott balesetkor - amely csak centiken múlt, hogy nem halálos lett - és az után is. Bár az illetőről később kiderült, az esetkór major depressziós volt. (,)

Egy előző hozzászóló: "Nem. :)

Nem siettetem, de nem félem. Ismerem az élet értékét, de tudom, hogy a test halála hozzá tartozik, ahogyan az út végén a lélek is egyesül a mindenséggel. Ilyen szempontból legfeljebb az egyéniség elveszítésétől félhetnék, de az egyéniség csupán felvett szokásokat jelent, és meg sem közelíti azt a teljességet, mikor átérzed a világot, mikor érzed az életét mindennek.

ilyen szempontból mondhatnám azt is:

nincs halál, élet van. "

2010. aug. 26. 18:20
 29/29 anonim válasza:

a halál a leg igazságosab dolog a világon!!!

Bár nem mindegy hogy hol és hogyan meg hány évesen!!!

De itt látszik hogy minden ember egyforma és egyszer mindenki meg hal ha szegény ha gazdag!!!!

Sztem mindenki fél aki meg nem az depresziós vagy van valami baja hisz ösztönböl kell hogy féljünk a haláltol!!!

Na meg van a valás is!!!

az is keményen bele rögzült az emberekbe!!!

Ki tudja mi jön utána lehete meg tududnk mindent a világrol meg hogy mi hogy müködik hogy jött létre de lehet hogy nem lessz semi csak az üres sötétség mint ha aludnánk!!!!

Sztem ezen nagyon megoszlanak a vélemények !!!!

2010. aug. 31. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!