Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem egyáltalán nem félek tőle.

Hogy miért?

Mert ma már megtanultam a saját elveim szerint élni az életem. Ez nem azt jelenti, hogy önzően, másokat figyelmen kívül hagyva, hanem hogy kihasználom az élet nyújtotta lehetőségeket.

Nem teszem azt, amit rossznak vélek és nem szeretek: nem bántok meg valakit csak azért, mert az én koromban ez divat, nem sajnáltatom magam, mintha a világ áldozata lennék, nem akarom, hogy rám erőltessék a kor kötelező egyéniségtrendjét megfosztva a saját egyéniségemtől, nem hagyom, hogy lebeszéljenek az álmaimról, csak mert másoknak irracionálisak.

És ha most meg kellene halnom, büszkén elmondhatnám, hogy én legalább próbálkoztam, akartam jó lenni és legfőképp: szerettem. Mert szerintem ez a lényeg.

2010. aug. 19. 14:01
 12/29 anonim ***** válasza:
48%

utolsó: megszívlelendő gondolatok

egészen meghatódtam...komolyan

attól tartok, h kevés az olyan ember, aki ugyanígy gondolkodik :(

2010. aug. 19. 14:43
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Azért akadnak, én hiszek benne, az emberek előbb-utóbb rájönnek, hogy többet ér egy szerető család, minthogy milliárdosok legyünk. És sosem késő felfedezni az élet kínálta ajándékokat.

Egyébként egy idézetet tennék ide, nekem sokat jelentett elolvasni ezt az egy sort:

"Isten csak ennyit kérdez: "Szerettél, amíg éltél?"

2010. aug. 19. 14:56
 14/29 anonim ***** válasza:

az a baj, h én viszont pont azt látom, h a mai világot, a mai embereket csak a pénz hajtja (tisztelet a kivételnek)

aztán rájönnek egy idő után, h a pénz nem minden...de akkor már késő

elég rossz lehet 40-50évesen rádöbbenni arra, h az embernek csak vagyona van, családja és igaz barátai nincsenek...mert addigi életében mindenen és mindenkin átgázolt a több pénz érdekében...és lehet, h mire erre rájön, már késő

nem mondom, h a pénz nem boldogít, mert ez nem igaz..de h a pénz nem egyenlő a boldogsággal, abban biztos vagyok

én naiv vagyok és szeretem az embereket..ebből kifolyólag valószínűleg sokszor pofára fogok még esni az életben...

de hát, az élet küzdelem..

2010. aug. 19. 15:12
 15/29 anonim válasza:
A haldoklás folyamatától igen. Magától a haláltól egyáltalán nem. Akármi is van 'odaát' az életnél úgyse lehet rosszabb :P
2010. aug. 19. 15:17
 16/29 anonim válasza:
57%
Miattam akár most rögtön is meghalhatnék. Még a szenvedéstől sem félek. És hiszem hogy majd a mennyországba juttok a papám mellé.:D
2010. aug. 19. 16:54
 17/29 anonim válasza:
63%
Nem hiszem, hogy van "élet" a halál után, de majd meglátom, vagy nem. :D
2010. aug. 19. 18:42
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
Én csak azért félek,mert lehet,hogy újjászületek és nem akarok még egyszer élni és újrakezdeni mindent.Utálok élni,de pont azért nem akarok meghalni,mert mi van ha még egyszer élnem kell majd?
2010. aug. 19. 18:45
 19/29 anonim ***** válasza:

húha...ennyi pesszimista, életunt embert...:S

szomorú..:(

mondjuk néha én is azt érzem, h sokkal könnyebb lenne meghalni..de azért hiszem, h még sok jó dolog vár az életben

2010. aug. 19. 23:22
 20/29 anonim ***** válasza:
nem félek, de nem azért mert életunt vagyok, hanem azért mert ha jön hát jön, ez van...
2010. aug. 20. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!