Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?
Örülünk,hogy gondolkozol járatod az agyad addig sem kocsmába jársz.
Mondjuk előtted már több millióan "feltalálták", de ez ne vegye el a kedved mert egyik sem működött, úgy ahogy kellene.Ha elég sok fajtát feltalálsz akkor a rekordok könyvébe még bekerülhetsz.
@33: Mindenki azt állította, hogy az övé működik. Nincs új a nap alatt, az ilyen sufnizsenikkel és az örökmozgóikkal Dunát lehet rekeszteni. Az nem trollkodás, és nem lesz valaki troll attól, hogy felhívja a figyelmedet az általános iskolai fizika anyagra.
Tudom, ez egy szomorú dolog és gonosz világ, de attól, hogy nagyon akarjuk, nem válik köddé az energiamegmaradás, nem törlődnek a világegyetem szövetéből a termodinamika törvényei. Ez van, fel kell nőni.
A BME-nek szerintem amúgy uborkaszezonban is legalább hetente egy örökmozgót akarnak bemutatni a hasonszőrű társaid, szóval nagy lelkesedésre ne számíts, nem hiszem, hogy erre akarnák pazarolni az idejüket.
Nem kell semmit sem megmutatni. Tudod miert? Mert ellenőrizhetetlen.
Lehet, elmegy 634 862 913 777 évig, mire megáll. De az nem örökké.
Tudományosan igazolnod kell.
Képletekkel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!