Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?
De egyébként mi a célja ennek a kérdésnek?
Mert megmutatni, úgy tűnik, nem fogod, miről is van szó, szóval nem ez. Ha elismerésre, vagy hasonlóra vágysz, akkor meg tényleg rossz kategóriában van a kérés: itt a tudomány rovatban azért tisztában vannak vele az emberek, hogy nem létezik örökmozgó, meg 100% feletti hatásfok és társai, úgyhogy nem igazán számíthatsz nagy ovációra. Legyintésekre, hogy na még egy ember, aki nem érti a fizikát, arra igen, de hát ez csak nem a vágyaid netovábbja. Szóval nem igazán világos, hogy most mit is szeretnél tulajdonképpen.
A megmutatasa a cel. Nyílván nem a komolytalankodó trolloknak...
Mivel nehanyszor mar megtörtént, hogy egy-egy értelmes embert írt itt így nem zárható ki hogy ez megismétlődik.
A többi meg úgyis velük lesz megbeszélve, nem a trollokkal.
Én is feltaláltam. Zseblámpával kivilágítottam az űrbe este. Millió-milliárd számra küldtem fotonokat, amik közül néhány nem fog elnyelődni semmiben, csak megy és megy a táguló világegyetemben örökre.
Kaphatok Nobel-díjat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!