Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?
- Feltaláltam az örökmozgót.
- Nem mutatom meg, nem részletezem, mert ellopod.
Akkor nincs miről beszélni.
Jól van. Köszönjük, Emese.
"Moderátor megnézhetné, mi is a célod? Addig 100%-ban csak beszólsz. Ez lenne a lényeg?"
O tudja hogy a kérdés celja az hogy valaszt kapjak.
Es irtam hogy megmutatom. nyilvan. nem olyanoknak akik kulturalatlanok, vagy epp kitalaljak hogy meg akarjak venni annelkul hogy latták volna. Akik csak hulyiteni probalnak azokra kar időt fecserelni.
Ja es erdemes lenne elolvasni az elso harom szot is nem csak az utolso hatmat akkor esetleg tudnatok, mi a kerdes celja.
A kérdésre: ha tudnánk, látnánk, mi a "találmány" lényege, meg tudnánk magyarázni, hogy a fizikában mi az, amitől nem működik.
Mert a következő esetek lehetségesek
1. nem működik
2. nem örökmozgó, energiát használ, csak nem vetted észre, mit
Így nincs miről beszélni.
"A kérdésre: ha tudnánk, látnánk, mi a "találmány" lényege, meg tudnánk magyarázni, hogy a fizikában mi az, amitől nem működik."
Ujra csak azt tudom mondani olvasd el ujra a kerdest, alaposabban s ezuttal probald meg vegre ertelmezni is.
Es legkevesbe se gyakori trollok magyarazatai erdekelnek, akiknek meg egy kerdes se sikerült ertelmezniuk. Nem erzed az ellenmondast? Szovegertelmezes nem megy de majd magmagyarazol barmit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!