Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elő fordult ez már valakivel?

Elő fordult ez már valakivel?

Figyelt kérdés
A kérdésem az volna, hogy abnormális az, hogy érezzük a másikat. Pd:Eszembe jut a barátnőm, 5 perc mulva hív,apukáma gondolok, aki 1500km távolságra van, 2 perc mulva hív... Stb. Ez elég gyakran elő fordul velem. Mi ez?
2021. márc. 12. 15:06
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
68%
Telepatizmus, iràny az ezo rovat 😭😆🤔
2021. márc. 12. 15:15
 2/5 anonim válasza:
Velem is sokszor elofordult regebben. Sot olyan is volt,hogy egyszerre akartuk hivni egymast a legjobb baratnommel,termeszetesen foglaltat jelzett a vonal.
2021. márc. 12. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mindenkivel előfordult már az, hogy gondolt valakire, és a másik felhívta. Azt gondolod, hogy hú, ez valami nagyon különleges dolog. Mondjuk történik ilyen egy nap kétszer. Vagy egy héten egyszer. De hogy hányszor történik meg az, hogy valaki eszedbe jut, és mégse keres, azt is számolod?
2021. márc. 12. 16:14
 4/5 anonim válasza:
100%
bocsi,nem valaszoltam a kerdesedre. Nem hinnem,hogy abnormalis lenne de en is elgondolkodtam mar parszor ezen,hogy ez vajon mi lehet!? Talan az,hogy igazabol a masik is sokszor gondol rank mert szeret es felhiv bennunk. Mi talan lustabbak vagyunk es ok a gyorsabbak de ha lenne tobb ido ra akkor valoszinuleg ok mondanak,hogy pont most gondoltam rad!
2021. márc. 12. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Másokkal is előfordult már, de ez még semmit nem jelent. Megvan rá az esély, hogy bekövetkezzen, még ha ritkán is.
2021. márc. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!