Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel fordult már elő ilyen? BŐVEBBEN LENT!
Bár nem vagyok hetero ,de volt már példa olyanra ,h nem állt fel a srácnak.
Pontosan ilyen okok miatt szerintem mert túlságosan rá parázott.
Eszembe sem jutott kiröhögni inkább próbáltam kicsit feloldania szitut ,de csak 2.3. alkalommal sikerült neki elengedni ezt a felesleges stresszt,megfelelési vágyat.
Igaz nem számottevő az én tapasztalatom ,de szerintem egy normális hozzáállású csaj sem fog másképpen cselekedni.
Én egyszer 5 évig nem voltam nővel, és amikor utána megint lett csajom, én úgy paráztam, hogy egyáltalán nem állt föl napokig. Pedig egy csomót próbálkoztunk, pettingeltünk, de semmi. Aztán valahogy túltettem magam a szorongáson, elkezdett menni a dolog, és onnantól hónapokon keresztül szó szoros értelmében csak dugtunk. Szép idők voltak.:)
De ehhez nyilván valami kedves, megértő lányt kell választani, ez a lány is olyan volt. Suttyó példányoknál előfordulhatnak igen kellemetlen reakciók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!